AxFlow SulfiLogger Sensor crrop

Måleren er spesielt aktuell for landbaserte oppdrettsanlegg

AxFlow satser på Akvakultur med H2S-måleren fra Sulfilogger

AxFlow holder til på Lysaker utenfor Oslo og leverer pumper, instrumentering, ventiler og service til blant annet VA-, Industri- og Offshore-markedet. Nå satser de stort på Akvakultur og tilbyr en bred portefølje av pumper, ventiler og ulike måleinstrumenter.

Som et viktig produkt i porteføljen introduserer AxFlow H2S-måleren Sulfilogger, som med god nøyaktighet kan måle den giftige H2S-gassen både i luft og i vann. Måleren er spesielt aktuell for landbaserte oppdrettsanlegg hvor fiskehelse aldri har vært mer dagsaktuelt som i disse dager.

Ny prosjektleder for Akvakultur

AxFlow introduserte Sulfilogger på AquaNor i september med stor suksess og har opplevd mye respons fra markedet etter denne messen. I tillegg til ekspertisen bedriften allerede har innen måleinstrumenter, valgte AxFlow å styrke staben med å engasjere Maria Wathne som prosjektleder for Akvakultur. På tross av sin unge alder, har Wathne lang erfaring i bransjen samt at hun har erfaring med H2S-måleren Sulfilogger fra tidligere prosjekter. 

  • Vi har allerede levert pumper, ventiler og instrumentering til flere industrier innen Akvakultur, men ønsket nå å gjøre oss enda mer synlig for mulige kunder og samarbeidspartnere. AxFlow er kjent for sine måleinstrumenter og spesifikk H2S-måling er et naturlig tilskudd til produktmiksen vår. Vår ekspertise er vårt konkurransefortrinn, så vi er svært fornøyde med å få Maria Wathne som allerede har kompetanse og erfaring med Sulfilogger i oppdrettsanlegg med på laget, sier avdelingsleder Stig Skarstein.
  • Jeg er begeistret over å kunne arbeide med AxFlows produktportefølje og Sulfilogger mot Akvakultur. Jeg har arbeidet med Sulfilogger over lengre tid og vet hvor viktig kontinuerlige og pålitelige målinger er. Sammen med AxFlow kan vi nå tilby næringen kunnskap og en bred portefølje av måleinstrumenter. Jeg gleder meg til reisen videre, sier Maria Wathne.

Måling av Hydrogensulfid

Fiskehelse og laksedødelighet er dagsaktuelle temaer og på et av oppdrettskonferansene i høst kom H2S opp som årsak nummer tre til fiskedødelighet i landbaserte anlegg. Systematisk og nøyaktig måling anses som viktige faktorer for å kunne igangsette rette tiltak i god til før fiskedødelighet inntreffer. Sulfilogger er en av få loggere som har muligheten til å måle H2S i vann. Les mer om Sulfilogger på www.axflow.no.

Håland gasslekkasje-gassdetektor crop

Ultrasonisk kamera for å avdekke gasslekkasjer

Nytt agentur fra Håland Instrumentering AS, Distran portable kamera som gjør gasslekkasjer synlige gjennom sine ultrasoniske sensorer. Ultralyden fra en gasslekkasje fanges opp ved hjelp av en avansert sensorteknologi. Frontpanelet har 124 mikrofoner/sensorer som lokaliserer ultralyden, samt et optisk kamera.

ADV509A_EVA-crop

Advantech lanserer trådløse sensorer med LoRaWAN-teknologi for presis miljøovervåking

Advantech, en ledende leverandør av IoT-løsninger til industrien, har annonsert lanseringen av den innovative EVA-2000-serien, en ny serie med smarte, trådløse sensorer som benytter LoRaWAN-teknologi. Serien markerer et betydelig fremskritt innenfor industriell bruk av sensorer, med dataoverføring med stor rekkevidde i kombinasjon med eksepsjonell energieffektivitet. EVA-2000-serien består av diverse sensormodeller for alt fra temperatur til fuktighet og vannlekkasjer, og den er utviklet for krevende sektorer som industriell automatisering, utstyrsovervåking og miljøovervåking.

AuticAION PI_Toppbilde med produktbilde_RaspberryPI crop

AION PI er en svært prisgunstig Raspberry PI-enhet med innebygget UPS for industrielle applikasjoner

Autic har gleden av å kunne tilby en industriell Raspberry PI-enhet for det Norske automasjonsmarkedet. Med 8GB RAM, 32GB SD, COM port, 4 USB og 2 HDMI porter vil denne enheten passe perfekt til de fleste IIoT applikasjoner.  Vi kan også tilby AION PI med preinstallert Ignition EDGE, da vil man få en fullblods IIoT løsning med all funksjonalitet som Ignition har å by på. 

Phoenix avisolering crop

Avisoleringsautomat for effektiv klargjøring av ledere

Med den nye avisoleringsautomaten E.Fox S 10 fra Phoenix Contact avisoleres lederne enkelt og effektivt, og det med resultater i uforandret høy kvalitet. De spesielle V-knivene dekker et tverrsnittsområde fra 0,08 mm² til 10 mm². Med flatkniven (tilvalg) behandler den flatkabler opp til en bredde på 7,6 mm.