Axflow ny avd crop

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler er Lasse Torvund ansatt

AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventiler

Ventilsatsingen i AxFlow har stått på dagsorden lenge allerede. Fra 1. september er det nå på plass en ny avdeling som skal ha ansvaret for distribusjonsavtalene som er inngått med finske Metso og tyske VAG. 

Avtalen med Metso omfatter varemerker som alle er godt kjent i det norske markedet; Jamesbury, Neles, Mapag og Stonel. Metsos ventiler, i hovedsak reguleringsventiler, er designet for bruk innen prosessindustri, offshore og petrokjemi. VAGs ventilprogram er i hovedsak rettet mot vannapplikasjoner, først og fremst innen VA og kommunalteknikk.

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler har vi ansatt Lasse Torvund fra MRC Global AS. Lasse, som tilrådte i sin stilling 1. september har bred erfaring fra ulike ventilselskaper som Metso Automation og Tyco Valves. Lasse har sin ingeniørutdannelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus og har flere ganger vært benyttet som foredragsholder på Tekna’s kurs «Offshoreinstrumentering».

Flere ansettelser er allerede på plass, men presentasjon av øvrige ansatte kommer på et senere tidspunkt da dette dreier seg om personer som per i dag er i et annet ansettelsesforhold. Vi er også på jakt etter ytterligere en ansatt med relevant kompetanse for en nyoppstartet ventilavdeling.

 

sagPA230294.ORF

Ny leder i SMC Automation AS

Har mange års erfaring med å lede bedrifter fra flere bransjer

Stig A Grani har siden 1. oktober 2018 vært ansatt i stillingen som Country Manager i SMC Automation AS. Den nye sjefens første mål er å styrke salgs og markedsaktivitetene, slik at SMC sine løsninger og produkter skaper enda flere fornøyde kunder i det norske markedet.

les mer...
Kenneth Abrahamsen

Mitsubishi Electric FA øker staben ved kontoret i Drammen

Kommer nå sist fra jobb som produktsjef innen elektrobransjen

Thomas Åsrud rolle i Mitsubishi Electric blir å være et bindeledd mellom våre teknikere og selgere som opererer ute i markedet samt å betjene våre kunder direkte fra kontoret i Drammen.

les mer...
Emerson Mæland crop

Emerson Automation Solution utvider salgsstaben

Har jobbet med tilstands baserte vedlikeholdssystemer

Trond Mæland som Key Account Manager og startet hos Emerson Automation Solution 1. august. Han har ansvar for Equinor i Norge. Mæland har bred erfaring fra offshore virksomhet.

les mer...
Danfoss jostein_omdal crop

Danfoss Drives styrker staben

Omdal kan gi teknisk support og service

Jostein Omdal begynte i Danfoss Drives 1. november 2018. Omdal skal primært jobbe med service til kunder i Danfoss marked.

les mer...