Axflow Wika crop

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger

AxFlow AS - mangeårig distributør for WIKA i Norge

WIKA er en global markedsleder innen måling av trykk, temperatur, nivå og flow og har blitt representert i Norge siden 1991 av AxFlow AS. I samarbeid med kundene utvikler de omfattende løsninger basert på måletekniske komponenter av høy kvalitet, som til slutt blir integrert i de ulike prosessapplikasjonene.

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger, sier leder for instrumentavdelingen Stig Skarstein hos AxFlow AS.

Over flere tiår har vi utviklet kundespesifikke løsninger basert på nært samarbeid og erfaring hos våre dyktige ingeniører. Mange av produktene lagerføres på Lilleaker i Oslo. 

Vi finner de rette løsningene for dine behov, enten det er standardprodukter eller spesialtilpassede design. Gjennom AxFlow har du tilgang til et unikt produktspekter som er støttet av personell med meget høy kunnskap. Vi leverer produkter med førsteklasses ytelse og pålitelighet til alle bransjer og applikasjoner. Uansett om du skal måle ekstremt lave eller ekstremt høye trykk eller temperaturer i alt fra renrom til oljerigger har AxFlow kvalitetsprodukter og ekspertise som kan være av interesse for deg.

Som en pålitelig partner i prosessinstrumentering, kan AxFlow i samarbeid med WIKA støtte deg gjennom alle prosjekt- og investeringsfaser, fra planlegging, gjennom realisering og gjennomføring av prosjektet til tekniske inspeksjoner, logistikkløsninger, support på stedet og service etter salg, avslutter Stig Skarstein

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...