Axflow Wika crop

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger

AxFlow AS - mangeårig distributør for WIKA i Norge

WIKA er en global markedsleder innen måling av trykk, temperatur, nivå og flow og har blitt representert i Norge siden 1991 av AxFlow AS. I samarbeid med kundene utvikler de omfattende løsninger basert på måletekniske komponenter av høy kvalitet, som til slutt blir integrert i de ulike prosessapplikasjonene.

Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger, sier leder for instrumentavdelingen Stig Skarstein hos AxFlow AS.

Over flere tiår har vi utviklet kundespesifikke løsninger basert på nært samarbeid og erfaring hos våre dyktige ingeniører. Mange av produktene lagerføres på Lilleaker i Oslo. 

Vi finner de rette løsningene for dine behov, enten det er standardprodukter eller spesialtilpassede design. Gjennom AxFlow har du tilgang til et unikt produktspekter som er støttet av personell med meget høy kunnskap. Vi leverer produkter med førsteklasses ytelse og pålitelighet til alle bransjer og applikasjoner. Uansett om du skal måle ekstremt lave eller ekstremt høye trykk eller temperaturer i alt fra renrom til oljerigger har AxFlow kvalitetsprodukter og ekspertise som kan være av interesse for deg.

Som en pålitelig partner i prosessinstrumentering, kan AxFlow i samarbeid med WIKA støtte deg gjennom alle prosjekt- og investeringsfaser, fra planlegging, gjennom realisering og gjennomføring av prosjektet til tekniske inspeksjoner, logistikkløsninger, support på stedet og service etter salg, avslutter Stig Skarstein

Corvus nett crop

Helautomatisert grønn produksjon

I alt er det åtte produksjonsceller, 13 roboter og 10 AIV

Corvus Energy har produsert batterier til maritim industri i Canada i flere år. Med Hydro som eier ble det stilt spørsmål om det var mulig å helautomatisere produksjonen. Sammen med SINTEF gjennomførte Hydro en studie og resultatet ser vi nå på Nesttun utenfor Bergen.

les mer...
AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...
Johnsen MW crop

Ny leder for systemer og løsninger hos Malthe Winje

Jim Martin Johansen(46) har tiltrådt stillingen som Manager System & Solutions i Malthe Winje Automasjon med hovedfokus på SCADA programvare fra ICONICS.

les mer...