Autic modulært crop

Dette vil gi synergier i form av optimalisering av lagerhold

Autic System AS lanserer nytt modulært PanelPC-konsept

Autic System AS har inngått avtale med ny leverandør, om distribusjon av PanelPC, Monitorer og BoksPC til det norske markedet. Dette er et nytt konsept hvor kundene selv kan sette sammen sin PC ut fra byggeklosser, i form av skjermstørrelser og CPU med ulike ytelser.

Dette vil gi synergier i form av optimalisering av lagerhold, som igjen gir lave priser på produktene.

PC-ene har industriell utførelse uten kjølevifte. Chassis er utformet i helstøpt aluminium, uten bruk av intern kabling. Dette minimerer risiko for feil, og er en optimal konstruksjon med hensyn til kjøling. De har en tetthetsgrad på IP65 i front, og kan operere i omgivelsestemperaturer fra -25°C til +70°C

Strømtilførsel i området 9VDC ~ 48 VDC som er beskyttet mot høye strømmer og overspenning i tillegg til polaritetsbeskyttelse.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...