Autic modulært crop

Dette vil gi synergier i form av optimalisering av lagerhold

Autic System AS lanserer nytt modulært PanelPC-konsept

Autic System AS har inngått avtale med ny leverandør, om distribusjon av PanelPC, Monitorer og BoksPC til det norske markedet. Dette er et nytt konsept hvor kundene selv kan sette sammen sin PC ut fra byggeklosser, i form av skjermstørrelser og CPU med ulike ytelser.

Dette vil gi synergier i form av optimalisering av lagerhold, som igjen gir lave priser på produktene.

PC-ene har industriell utførelse uten kjølevifte. Chassis er utformet i helstøpt aluminium, uten bruk av intern kabling. Dette minimerer risiko for feil, og er en optimal konstruksjon med hensyn til kjøling. De har en tetthetsgrad på IP65 i front, og kan operere i omgivelsestemperaturer fra -25°C til +70°C

Strømtilførsel i området 9VDC ~ 48 VDC som er beskyttet mot høye strømmer og overspenning i tillegg til polaritetsbeskyttelse.

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...