Autic RCO-6100 Boks-PC crop

To interne SSD diskene kan kombineres med ytterligere to diske

Autic System AS lanserer en ny serie RCO-6100 boks PC

Serien støtter opp til 9. generasjon Coffee Lake Refresh, med Q370 chipset. Selv med markedets kraftigste CPU innen sitt segment, er den vifteløst uten bevegelige deler. PC-en tåler temperaturer fra -25°C opp til 70°C.

For enkelt å kunne tilpasse ulike prosesser kan den utvides med IO kort som LAN/POE/10G eller 4/5G kommunikasjon. To av USB portene er av typen USB 3.2 med en overføringshastighet på hele 10 Gbps.

Nok internminne er viktig for krevende anvendelser. RCO-6100 kan derfor leveres med opp til 64 GB RAM.

De to interne SSD diskene kan kombineres med ytterligere to disker, som er enkelt tilgjengelig fra front av boks PC-en. Dersom man ønsker maksimal sikkerhet for lagrede data, kan diskene konfigureres som Raid. Dette medfører at de operer i redundans for hverandre. Diskene kan settes inn eller fjernes, med spenning påsatt.

PC-en er utstyrt med 3 tilkoblinger for Monitorer i form av DP og DVI-I porter, som gir en oppløsning på opp til 4K.

RCO-6100 passer utmerket til bruk i kjøretøy med mulighet for CAN/GPS. Den kan forsynes med spenning fra 9 til 48VDC.

For mer informasjon, se www.autic.no

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...