Autic RCO-6100 Boks-PC crop

To interne SSD diskene kan kombineres med ytterligere to diske

Autic System AS lanserer en ny serie RCO-6100 boks PC

Serien støtter opp til 9. generasjon Coffee Lake Refresh, med Q370 chipset. Selv med markedets kraftigste CPU innen sitt segment, er den vifteløst uten bevegelige deler. PC-en tåler temperaturer fra -25°C opp til 70°C.

For enkelt å kunne tilpasse ulike prosesser kan den utvides med IO kort som LAN/POE/10G eller 4/5G kommunikasjon. To av USB portene er av typen USB 3.2 med en overføringshastighet på hele 10 Gbps.

Nok internminne er viktig for krevende anvendelser. RCO-6100 kan derfor leveres med opp til 64 GB RAM.

De to interne SSD diskene kan kombineres med ytterligere to disker, som er enkelt tilgjengelig fra front av boks PC-en. Dersom man ønsker maksimal sikkerhet for lagrede data, kan diskene konfigureres som Raid. Dette medfører at de operer i redundans for hverandre. Diskene kan settes inn eller fjernes, med spenning påsatt.

PC-en er utstyrt med 3 tilkoblinger for Monitorer i form av DP og DVI-I porter, som gir en oppløsning på opp til 4K.

RCO-6100 passer utmerket til bruk i kjøretøy med mulighet for CAN/GPS. Den kan forsynes med spenning fra 9 til 48VDC.

For mer informasjon, se www.autic.no

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...