Autic Petter

Har lang erfaring med denne type teknolog

Autic System AS distributør av Ignition SCADA

Inductive Automation® har hatt enorm fremgang siden de lanserte Ignition i 2010. For å lykkes videre har de innsett at lokal tilstedeværelse er viktig. Det er umulig å håndtere alle verdenshjørner fra USA på en tilfredsstillende måte. Inductive Automation® er derfor i gang med å bygge opp et nettverk av distributører, og har valgt Autic System AS som distributør av Ignition SCADA i Norge.

Autic System AS har lang erfaring med denne type teknologi, som distributør av flere SCADA systemer helt tilbake til 1994.  Firmaet har et solid rykte i det norske automasjonsmarkedet. Organisasjonen er bygget opp rundt salg og support av programvare for automasjonsbransjen.

Ignition er et av verdens raskest voksende systemer. Det er et meget avansert SCADA system, bygget for dagens IIoT og MES plattformer. Det kombinerer IT med SCADA, uten teknologiske eller økonomiske hindringer.

Ignition-lisensiering inkluderer ubegrenset antall datapunkter og klienter. Ignition benytter moderne HTML5-webteknologi og kan kjøres på Windows, Mac og Linux.

Ignition gir virksomheten din mulighet til enkelt å kontrollere prosessene dine, spore, vise og analysere data, uten begrensninger.

Daglig leder Petter Kvalberg opplyser at Autic System går en spennende tid i møte. De ser frem til å representere det mest moderne, fleksible og avanserte SCADA/MES systemet på markedet.

 

  

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...