Njord A Thomas Sola - Statoil crop

Kontrakten omfatter de fleste av segmentene Autek jobber i. Foto Thomas Sola

Autek tildelt feltinstrument kontrakten til NJORD A PLATFORM UPGRADE Prosjekt

Autek har blitt tildelt av Kværner på vegne av Equinor kontrakten for Felt Instrumentering. Dette er en strategisk meget viktig kontrakt for Autek

Vi etablerte oss i Stavanger da oljeprisen var lav, og nå har vi vunnet en stor kontrakt, sier Helge Larsen. Han er avdelingsleder i Stavanger for drammensfirmaet Autek, en familiebedrift som leverer produkter og tjenester innen trykk-, temperatur-, nivå- og gjennomstrømmingsytemer innen olje og gass.  – Vårt firma valgte å satse selv om oljenedturen fortsatte. Det har betalt seg nå, sier Larsen.

I kontrakten inngår:

  • trykk
  • temperatur
  • nivå
  • flow Instrumentering  
  • samt sammenstilling / montasje av systemer.

Kontrakten omfatter de fleste av segmentene Autek jobber i, kommenter Helge Larsen, avdelingsleder Autek Vest.

Vi får med denne tildelingen anledning til å utøve vår tekniske ekspertise sammen med å bevise våre styrker innen prosjekt gjennomføring, fleksibilitet og dokumentasjonsarbeid. Autek er virkelig stolte og ydmyke av den tilliten vi blir vist med signeringen og ser frem til et fruktbart samarbeid og gjennomføring av prosjektet.

Denne type oppdrag er vår organisasjon virkelig rigget for, avslutter Larsen entusiastisk. Arbeidet er allerede i gang og strekker seg frem til 2020.

Njord er et oljefelt i Norskehavet, 30 km vest for Draugen. Njord A-plattformen ble satt i drift i 1997, men stengt ned i 2016 på grunn av strukturelle problemer med plattformen. Den skal settes i gang igjen i 2020, og skal også betjene satellittfeltet Hyme.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...