Salvesen AUTEK (V) - Ulleberg SICK(H)-crop

Ønsker å styrke representasjon i olje- og gassmarkede

Autek ny partner for SICK

Sensorprodusenten SICK har inngått avtale med Autek AS om salg av selskapets ultralyd gassmengdemålere i Norge. Auteks lange erfaring med salg og service av gassmengdemålere gir SICK en sterk samarbeidspartner for fremtidig vekst.

Vi ønsker å styrke vår representasjon i olje- og gassmarkedet og er nå glade for å kunne presentere Autek som vår nye partner i Norge sier Bjørn Ulleberg, Country Sales Manager for SICK i Norge. Autek har lang erfaring fra tilsvarende virksomhet og kan tilby våre kunder målere i kombinasjon med erfarne servicemedarbeidere og god prosjektgjennomføring som er viktig for våre kunder, sier Ulleberg.

Autek har levert over 110 ultralyd gassmengdemålere. De fleste av disse til fiskale og allokerings målestasjoner både offshore og onshore i Norge.  Markedet er nå i endring og vi ønsket å styrke fremtiden for vår virksomhet med en ny leverandør på ultralyd gassmengdemålere sier Lars Kristian Salvesen, administrerende direktør i Autek. Autek har gjennom mange år opparbeidet unik kompetanse på dette området og har et av de sterkeste miljøene på ultralyd gassmåling i Norge. Med SICK sitt unike produktspekter innen in-line og fakkegassmålere mener vi å ha funnet en partner som kan være med på å levere produkter som tilfredsstiller våre kunders krav til kvalitet og gode stabile målinger.

For oss som selskap er det viktig å vokse innen ultralyd gassmengdemåling og få benyttet fullt ut den kompetansen vi har i firmaet. Vi gleder oss derfor til å begynne å jobbe med SICK avslutter Salvesen.

OM SICK

SICK, med hovedkontor i Tyskland, er en av verdens ledende produsenter og kompetansemiljøer for sensorer til industrien med mer enn 6.500 ansatte i 50 land. SICK er teknologi og markedsleder på produkter og løsninger innen fabrikkautomasjon, logistikk-automasjon og prosessautomasjon. Selskapets divisjon for gassmålere produserer og selger produkter og løsninger basert på avansert egenutviklet ultralydteknologi.

OM AUTEK

Autek AS er et selvstendig norsk selskap som arbeider med salg, design, konstruksjon, igangkjøring og service av feltinstrumenter til offshore og landbasert industri. Siden første leveranse av flowpakken på Veslefrikk i 1987 har vi vært en betydelig leverandør til Norsk Offshore. Autek er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008 og kvalifisert i Achilles.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.