rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

Med det utgangspunktet at Rigol leverer kvalitetsprodukter til en fornuftig pris mener vi at Rigol passer perfekt inn i Auglit sin eksisterende portefølje, og vi gleder oss veldig til det kommende samarbeidet og vi ser frem til et langt og godt samarbeide og regner med at denne avtalen vil få en god mottagelse blant kunder og samarbeidspartnere.

Om Auglit:

Auglit er en norsk leverandør som leverer elektronikk, test- og måleinstrument til en fornuftig pris uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjonalitet og service nivå.

Om Rigol:

RIGOL Technology Co, Ltd. ble grunnlagt i 1998 og er en innovatør innen test og måleinstrument, og er et ledende selskap innen forskning og utvikling. Rigol utvikler blant annet egne brikkesett og som en sentral aktør innen test- og måleinstrument utvider RIGOL stadig sin markedsposisjon og er blant de mest populære produsentene på markedet!

Rigol leverer oscilloskop, spektrumanalysatorer, multimeter, funksjons og signalgeneratorer, RF-signalgeneratorer, strømforsyninger, DC-Last, datainnsamlingssystemer og tilbehør.

 

For mer info se;  www.auglit.com

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...