rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

Med det utgangspunktet at Rigol leverer kvalitetsprodukter til en fornuftig pris mener vi at Rigol passer perfekt inn i Auglit sin eksisterende portefølje, og vi gleder oss veldig til det kommende samarbeidet og vi ser frem til et langt og godt samarbeide og regner med at denne avtalen vil få en god mottagelse blant kunder og samarbeidspartnere.

Om Auglit:

Auglit er en norsk leverandør som leverer elektronikk, test- og måleinstrument til en fornuftig pris uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjonalitet og service nivå.

Om Rigol:

RIGOL Technology Co, Ltd. ble grunnlagt i 1998 og er en innovatør innen test og måleinstrument, og er et ledende selskap innen forskning og utvikling. Rigol utvikler blant annet egne brikkesett og som en sentral aktør innen test- og måleinstrument utvider RIGOL stadig sin markedsposisjon og er blant de mest populære produsentene på markedet!

Rigol leverer oscilloskop, spektrumanalysatorer, multimeter, funksjons og signalgeneratorer, RF-signalgeneratorer, strømforsyninger, DC-Last, datainnsamlingssystemer og tilbehør.

 

For mer info se;  www.auglit.com

KUKA DeviceConnect crop

KUKAs programvare løfter robotene inn i fremtiden

Gir mulighet for å analysere og oppnå fordeler som redusert energibruk

For å oppnå industri 4.0 fullt ut må produksjonsutstyr være tilkoblet og distribuere data. Og det må skje mer eller mindre sømløst mens produksjonen er i gang. Denne store mengden data utgjør grunnlaget for preventivt vedlikehold, maskinlæring og prosessoptimering.

les mer...
Kilter robot crop

Sikrer styring av ugress-robot

Kvantesprang for robotisering i landbruket

Leica Geosystems HxGN SmartNet styrer Kilter-roboten som nå settes inn for å redusere sprøytemidler og bekjempe ugress. Etter ti års utvikling er roboten fra Langhus klar for sin første virkelige sesong. Den settes i arbeid på persillerotåkeren til André Hasle i Rygge.

les mer...
Eaton effektbryter crop

Eaton lanserer sin mest avanserte effektbryter til nå

Passer inn i moderne energidistribusjonssystemer.

Den digitale effektbryteren NZM kombinerer IoT-teknologi, sikkerhet, forutsigbart vedlikehold og lavt energiforbruk. Bygg- og anleggsbransjen står for rundt 40 prosent av alle klimagassutslipp globalt, og ifølge Forskningsrådet står energibruk i bygninger for omtrent en tredjedel av all energibruk i Norge.

les mer...
Trend sikkerhet crop

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

les mer...