MDV 01 2022 kolasj crop

AMNYTT søstermagasin er publisert

Den alvorligste krisen i skrivende stund er situasjonen i Ukraina. Den vil også påvirke energisituasjonene. Vil gasseksporten fra Russland stoppe opp. Hvordan vil situasjonen utvikle seg, og hva blir påvirkningen og verdens økonomien. Spørsmålene er mange, og svarene er få.

Vi konsentrerer oss om industrielle faglige saker. Du kan blant annet lese om:

  • Godt arbeid lønner seg
  • Smart industri
  • Digitalisering gir bedre produksjonsprosess hos Elkem Bremanger
  • Løser risikooppdrag med ny robotteknologi

Du kan laste ned Min Drift og Vedlikehold 01 2022 ved å klikke på linken.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...