AMNYTT endrer crop

AMNYTT endrer seg litt

Av produksjonstekniske årsaker endrer vi format på det digitale magasinet. Vi vil fra første utgave komme i standard A 4 format. Årsaken er rent produksjonsteknisk. A 4 format er standard for flere av våre samarbeidspartnere.

Vi vil fortsatt legge stor vekt på å ha et tiltalende design i magasinet, slik at lese opplevelsen fortsatt blir god. Når det gjelder det redaksjonelle innholdet er fortsatt god kvalitet styrende for vår virksomhet. I løpet av året vi JES Consult Gruppen knytte til seg flere redaksjonelle ressurser. Bakgrunnen er at det er ønskelig med noe variasjon i hvorledes stoff presenteres, og det gir økt robusthet i forlaget. Styrende for valg av journalist er å sikre god faglig forståelse for fagene vi behandler.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...