JFKnudtzen SKAPOVENIFRASTOR crop

JFKnudtzen gjør hverdagen enklere og mer effektiv

Alt til din el-tavle

JFKnudtzen har utviklet et konsept som gjør det enklere for kunden. Nå kan Du anskaffe alt til din el-tavle på ett sted.  Nå kan du finne alt som trengs av tilbehør til din el-tavle på en veldig oversiktlig måte.

JFKnudtzen gjør hverdagen enklere og mer effektiv ved å tilby en komplett løsning på kundens behov. Med nærmer 70 års fartstid i bransjen og et sortiment av kvalitetsprodukter og logistikkløsninger, vil anskaffelsen bli enklere. Dette, sammen med kundetilpassede løsninger tilpasset dine behov, gjør JFKnudtzen til den komplette leverandøren. 

Bruker du tid på å finne riktige montasjeskinner, samleskinner, jording, skjerming, merking, rekkeklemmer, distribusjonsblokker, kabelkanaler, patchekabler, relèer? JFKnudtzen har laget en enkel oversikt for kunden slik at du raskt finner frem til de mest kurante variantene.  

Er det behov for står kompetansesenter klar til å hjelpe.

Link: https://www.jfknudtzen.no/menu-buttons/alt-til-din-el-tavle-1

AI crop

Ny AI-dreven virtuell assistent for profesjonell bruk

Kan strukturere dataene til en bedrift og avdekke sammenhenger

Å kommunisere med datamaskiner er noe vi er vant med nå til dags. Hjemme og i bilen snakker vi for eksempel med Siri og Alexa. På grunn av konfidensielle data, er denne typen tjenester imidlertid ikke et alternativ for mange bedrifter. Semcon har ved hjelp av det nyeste innenfor kunstig intelligens utviklet en revolusjonerende, virtuell assistent for profesjonell bruk: SIA (Semcon Intelligent Assistant).

les mer...
Phoenix Hannover crop

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

les mer...
Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

les mer...
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe så tett med FFI

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

les mer...