Phoenix Hannover crop

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

Phoenix Contact Dialog Days er et tre dages langt web arrangement, i samme tidsrom som Hannover Messe 2020 skulle være arrangert; 27. – 29. april. Webinaret er kalt; Kreative løsninger for en smart verden. Slagordet passer godt for Phoenix arrangement.

- Vi er et Digital Industrial selskap, sier Henning Grorud. Han er administrerende direktør i Phoenix Contact Norge. Ved å utnytte digital teknologien fullt ut i kommunikasjon med kunder og aktuelle fagfolk, følger vi opp strategien selskapet har fulgt i mange år. Dette gir oss en boost i arbeidet med å utnytte alle muligheter den digitale teknologien gir.

I løpet av webinaret Dialog Days vil årets nyheter som var planlagt å vise frem under messen bli presentere. Videre inviterer deltakerne til å delta på en tredagers virtuell konferanse som består av et stort antall presentasjoner, intervjuer og rundebords ekspertpaneler. Etterpå kan deltakerne fremdeles besøke den digitale utstilling frem til 30. april. Finn ut mer om emner som inkluderer:

  • e-mobilitet
  • digitalisering av bygningsautomatisering
  • industriell kommunikasjon
  • prosessoptimalisering i kontrollskapets produksjon
  • maskineri sikkerhet
  • cybersecurity
  • løsninger for innovativ strømforsyning
  • Innovativ tilkobling for enhetsprodusenter
  • og mye mer.

Og den beste delen? I live chat har du muligheten til å komme direkte i kontakt med arrangøren. Still spørsmålene og del ideer. Vi vil finne en løsning sammen. #stayincontact

Ved å registrere seg vil man få kontinuerlig oppdatering om informasjon i forbindelse med arrangementet.

Informasjon om arrangementet finnes og registering gjøres her; https://www.phoenixcontact.com/en-us/hannover-messe

 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.