Phoenix Hannover crop

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

Phoenix Contact Dialog Days er et tre dages langt web arrangement, i samme tidsrom som Hannover Messe 2020 skulle være arrangert; 27. – 29. april. Webinaret er kalt; Kreative løsninger for en smart verden. Slagordet passer godt for Phoenix arrangement.

- Vi er et Digital Industrial selskap, sier Henning Grorud. Han er administrerende direktør i Phoenix Contact Norge. Ved å utnytte digital teknologien fullt ut i kommunikasjon med kunder og aktuelle fagfolk, følger vi opp strategien selskapet har fulgt i mange år. Dette gir oss en boost i arbeidet med å utnytte alle muligheter den digitale teknologien gir.

I løpet av webinaret Dialog Days vil årets nyheter som var planlagt å vise frem under messen bli presentere. Videre inviterer deltakerne til å delta på en tredagers virtuell konferanse som består av et stort antall presentasjoner, intervjuer og rundebords ekspertpaneler. Etterpå kan deltakerne fremdeles besøke den digitale utstilling frem til 30. april. Finn ut mer om emner som inkluderer:

  • e-mobilitet
  • digitalisering av bygningsautomatisering
  • industriell kommunikasjon
  • prosessoptimalisering i kontrollskapets produksjon
  • maskineri sikkerhet
  • cybersecurity
  • løsninger for innovativ strømforsyning
  • Innovativ tilkobling for enhetsprodusenter
  • og mye mer.

Og den beste delen? I live chat har du muligheten til å komme direkte i kontakt med arrangøren. Still spørsmålene og del ideer. Vi vil finne en løsning sammen. #stayincontact

Ved å registrere seg vil man få kontinuerlig oppdatering om informasjon i forbindelse med arrangementet.

Informasjon om arrangementet finnes og registering gjøres her; https://www.phoenixcontact.com/en-us/hannover-messe

 

David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...
Autic edge 4transparent crop

Red Lion FlexEdge

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

les mer...
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.

les mer...