Emerson IOT crop

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

Emerson introduserte nylig en ny, dedikert digital transformasjonsvirksomhet som kombinerer Emersons ledende sensorteknologi, driftsanalyse og brede tjenester for å levere målrettede digitale løsninger til kundens utfordringer.
 
IoT Breakthrough, som mottok mer enn 3 700 nominasjoner for 2020-konkurransen, anerkjenner selskaper, teknologier og produkter over hele verden som skiller seg ut i IoT-kategorier, alt fra industri og bedrift, til forbruker og tilknyttet hjem. Vinnere velges av et panel av erfarne fagfolk med IoT kunnskaper.
 
Industrial Internet of Things (IIoT) -funksjonene kan muliggjøre en gradvis økning i ytelsen. Mange selskaper mangler en klar plan for å komme dit. En fersk undersøkelse av Emerson viste at mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for dataanalyse med et klart definert veikart for suksess. Emersons nye digitale transformasjonsvirksomhet samler viktige ressurser i kombinasjon med sin eksisterende ekspertise innen:

  • rådgivning
  • prosjektgjennomføring
  • smarte sensorteknologier
  • datastyring og analyse

for å hjelpe produsenter med å utvikle og implementere pragmatiske strategier for digital transformasjon.
 
"IIoT-markedet er overfylt og kan være forvirrende. Målet med disse nye tjenestene er å hjelpe kunder med å oppnå målbar virksomhetsforbedring gjennom en målrettet strategi og relevante teknologier," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emerson sin digitale transformasjonsvirksomhet. "Denne prisen forsterker vårt lederskap med evner som er bevist å levere målbare resultater."
 
For å hjelpe kundene med å realisere løftet om digital transformasjon, er Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem svært skalerbart, slik at selskaper kan fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart tilpasset deres egne forretningsbehov. Dette er kritisk fordi, ifølge den samme Emerson-undersøkelsen, bare 26 prosent av respondentene utvider digitale transformasjonspiloter. Dette hindrer potensialet i nye teknologier i å gi forbedring i bred målestokk.
 
Emerson fortsetter å utvide sine Plantweb-ytelse gjennom strategiske partnerskap, investeringer og innovasjon, og bygger bransjens mest omfattende operasjonsanalyseportefølje. Sammen hjelper disse dedikerte ressursene til å hjelpe kunder til riktig digital transformasjonsstrategi og prosjekter som akselererer Top Quartile ytelse.
 
vei til digital transformasjon. Emersons nyeste utvikling åpner løftet fra IIoT til bedrifter som ellers ikke kan være i stand til å navigere i den digitale transformasjonsprosessen, og vi er stolte av å kalle Emerson vårt årlige industrielle IoT-selskap i 2020. "

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...