5 G crop

Må vente på 6G for å få all funksjonalitet

5G er her, nå diskuteres 6G

Ledende industrielle miljøer ser fremover. Under den første IEEE 5G++ Online Summit Dresden diskuterte sentrale personer hva som kommer etter 5G. Det årlige arrangementet som diskuterer 5G teknologien på bred basis, var i år digitalt. Konklusjonen på årets paneldiskusjon var at først når 6G kommer vil industriens behov fullt ut bli dekket. 

6G vil bli langt likere 5G, enn 4G er 3g. Men først må 5G utvikles slik at industrielle løsninger gir den funksjonalitet som spesifikasjonene tilsier.

Panelet som diskuterte om det ville bli noe 6G hadde bred sammensetning, fra sentrale miljøer i tysk industri og forskning og utvikling.

Møter ikke alle forventninger

Alle paneldeltakerne tok utgangspunkt i at 5G er under realisering. Men de fleste mente at utviklingen viser at realiseringen av teknologien ikke gir den funksjonaliteten som er forventet. Flere sa at 2G ga fullt ut 1G funksjonalitet, 3G ga 2G funksjonalitet, og så videre. Derved ble konklusjonen på paneldebatten at vi må vente på 6G for å få all funksjonalitet som vi nå forventer av 5G.

Du kan lese hele artikkelen i AMNYTT 07 2020 her

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...