FINT Trådløs crop

Brukeren kan spesifisere opptil 8 dynamiske variable

WirelessHART adapter med Modbus RTU grensesnitt

Fieldbus International AS, Fint, lanserer i dag en ny løsning for å koble Modbus RTU instrumenter til et trådløst nettverk, for eksempel i IIoTapplikasjoner.

Fint er internasjonalt markedsledende på feltbusskommunikasjonsteknologi innen prosessautomatisering og presenterer nå sin nye DIN-skinnemonterbare WirelessHART adapter med Modbus RTU grensesnitt, T910. Sammen med den innebygde versjonen av adapteren, T810, som er skreddersydd for batteridrift, tilbyr nå Fint produkter som har uovertruffen ytelse og all den support som skal til for at Modbus instrumenter skal kunne kommunisere i et WirelessHART nettverk.

Brukeren kan spesifisere opptil 8 dynamiske variable, statussignaler, tag navn og WirelessHART nettverkinformasjon (Network ID og Join Key).

Etter at enheten er installert og slått på, skanner den automatisk WirelessHART nettverket, kopler seg opp og begynner deretter å kommunisere. For sluttbrukeren blir dette en "plug & play" løsning på et problem som betraktes som komplisert.

Fint er markedsleder innen feltbuss kommunikasjonsteknologi i prosessautomatisering og tilbyr et komplett utvalg av standard og kundetilpassede produkter innen HART, WirelessHART, NB-IoT, Profibus og Foundation Fieldbus. Vi tilbyr outsourcing-partnerskap og all form for assistanse innen utvikling av feltbuss kommunikasjon, også innen EX.

For mer informasjon se: www.fint.no

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...