Trainor webinar crop

Webinar erstatter klasseromsundervisning

Koronaviruset har satt en midlertidig stopper for klasseromsundervisningen, men instruktørene i Trainor tar utfordringen på strak arm, slik at flere av de avlyste kursene likevel blir gjennomført - som webinar.

Kan ta kurs hjemmefra

Alle Trainors planlagte klasseromskurs til og med 3. april er avlyst som følge av koronapandemien. De fleste av dem var fullbooket. 


​- Det er mange fortvilte kunder, som skulle i gang med viktig og i flere tilfeller myndighetspålagt opplæring disse dagene. Endel av disse vil vi fortsatt kunne gi et tilbud til, når vi nå ruller ut webinarløsning, forklarer Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, som er teamleder for instruktørene. Trainor setter også opp åpne kurs som webinar, og påmeldingssystemet er klart til å ta i mot kursdeltakere på hjemmekontor over hele landet. - Enten du er en av de få igjen på kontoret, eller sitter med PCen hjemme på kjøkkenbenken, skal vi gjøre vårt beste for at du får en fullverdig kursopplevelse, sier Ulseth-Rivelsrud, som selv vil holde flere av kursene.

Følgende kurs tilbys som webinar de neste ukene.


​​Flere kurs settes opp fortløpende

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...