WAGO Idar crop

Det skjer mye spennende i regionen innenfor Marine, Energi og Byggautomasjon

WAGO har ansatt ny distriktssjef på Vestlandet

Idar Bjørkly overtar ansvaret for alle industrielle kunder på Vestlandet, og vil ha sitt hovedfokus rettet mot automasjon, interface og koblingsmateriell. Han vil være din primære kontaktperson her i WAGO, og han er klar for å hjelpe våre gode kunder i region vest sammen med resten av WAGO-laget.

Som distriktssjef for Vestlandet vil Idar hjelpe dere med å finne de beste løsningene, og han vil gjerne få muligheten til å komme innom dere for å presentere seg selv og våre nyheter. Vi har blant annet kommet med en kompakt PLS (WAGO CC100) som vi gjerne viser dere. Her finner Dere maksimal ytelse på minimal plass.

Han er veldig opptatt av teknikk, og har lang erfaring innenfor faget automasjon. De siste årene har han jobbet med ulike fiskale målesystemer innenfor olje og gass næringen.

WAGO har også åpnet for at PFC-PLS´er nå kan programmeres med CodeSyS 3.5. WAGO har også kommet med en serie energimålere som har blitt veldig godt mottatt i markedet, og kundene setter spesielt stor pris på at den gode oransje hendelen er på plass ved siden av god støtte for kommunikasjon.

Det skjer mye spennende i regionen innenfor Marine, Energi og Byggautomasjon – og dette passer bra med de markedene WAGO satser mot.

Idar er tobarnsfar og fritiden benyttes til sykling i nedover bakker.

Emerson Vangen

Emerson Automation Solutions øker staben

Jobben er hjelpe kunder med å velge riktig fra hele vår portefølje av måleutstyr

Olav Vangen har nylig tiltrådt stillingen som selger hos Emerson Automation Solutions. Det er hele instrumenteringsporteføljen, med løsninger, han har ansvaret for. Mye av oppmerksomheten vil være rettet mot produksjon av ny ren energi, som hydrogen og karbonfangst. Dette er prioriterte områder for Emerson.

les mer...
Weidmuller Thomas Moen crop

Weidmüller satser i Norge og styrker salgsavdelingen

Moens distrikt vil være Østandet og ha ansvar for distribusjon

For å styrke Weidmüller Norge sitt salgsapparat, ønsker vi Thomas Moen velkommen som Business Development Manager for Østlandet.

les mer...
JFKnudtzen innesalg crop

JFKnudtzen oppretter ny avdeling innen forretningsutvikling, og innhenter ny kompetanse

JFKnudtzen ønsker at alle våre skal ha en god kundeopplevelse, sier Kleven (t.v

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

les mer...
Elko Geir_Arne_Erikstad crop

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Geir Arne vil koordinere et team som betjener det norske markedet

2. januar 2023 tiltrådte Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

les mer...