WAGO Idar crop

Det skjer mye spennende i regionen innenfor Marine, Energi og Byggautomasjon

WAGO har ansatt ny distriktssjef på Vestlandet

Idar Bjørkly overtar ansvaret for alle industrielle kunder på Vestlandet, og vil ha sitt hovedfokus rettet mot automasjon, interface og koblingsmateriell. Han vil være din primære kontaktperson her i WAGO, og han er klar for å hjelpe våre gode kunder i region vest sammen med resten av WAGO-laget.

Som distriktssjef for Vestlandet vil Idar hjelpe dere med å finne de beste løsningene, og han vil gjerne få muligheten til å komme innom dere for å presentere seg selv og våre nyheter. Vi har blant annet kommet med en kompakt PLS (WAGO CC100) som vi gjerne viser dere. Her finner Dere maksimal ytelse på minimal plass.

Han er veldig opptatt av teknikk, og har lang erfaring innenfor faget automasjon. De siste årene har han jobbet med ulike fiskale målesystemer innenfor olje og gass næringen.

WAGO har også åpnet for at PFC-PLS´er nå kan programmeres med CodeSyS 3.5. WAGO har også kommet med en serie energimålere som har blitt veldig godt mottatt i markedet, og kundene setter spesielt stor pris på at den gode oransje hendelen er på plass ved siden av god støtte for kommunikasjon.

Det skjer mye spennende i regionen innenfor Marine, Energi og Byggautomasjon – og dette passer bra med de markedene WAGO satser mot.

Idar er tobarnsfar og fritiden benyttes til sykling i nedover bakker.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.