WAGO+stianterje+crop_001

WAGO fortsetter å vokse

Etter å ha ansatt Thorgrim Jansrud og Kristian Syversen på automasjon support i våres er det nå ansatt to nye selgere som har fokus på det økende O&G salget.

 

Wago øker bemanningen igjen. Bildet viser salgssjef O&G Stian Karlsen som kom til WAGO etter mange år i Statoil og Distriktssjef i Stavanger Terje Gunnar Steinsvik som kommer fra Arrow. Ansettelsene bekrefter WAGO sin satsing på O&G i Stavangerområdet. 


Begge er allerede på plass og du kan møte dem på vår stand B2405 på OTD i Stavanger 23-24.oktober. 

Mer informasjon finner du på: www.wago.no

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.