Pepperl kamera crop

Registreres kun relevante situasjoner, holdes mengden lagrede data på et minimum

VOC, nytt industrielt eventkamera fra Pepperl+Fuchs

Med VOC industrielt eventkamera utvider Pepperl+Fuchs sin portefølje innen visionkameraer. Kameraet tillater hendelsesdrevet videoopptak opptil 60 sekunder før og etter et triggersignal, og muliggjør derfor målrettet og enkel fjerndiagnostikk samt automatisk dokumentasjon.

Hvis det oppstår en funksjonsfeil, en forhåndsdefinert status eller prosess, starter utløseren videoopptaket. I et automatisert parkeringshus bør for eksempel enhver parkeringsprosess dokumenteres for raskt og enkelt å kunne bevise kjøretøyets tilstand ved erstatningsansvar. Opptaket starter hver gang et nytt kjøretøy kjører inn i parkeringshuset. På grunn av det automatiske tidsstemplet og User Datagram Protocol-grensesnittet for dynamiske tekstoverlegg, kan brukere finne filene raskt og enkelt.

Integrert sirkulært buffer for optimalisert datalagring

Så snart en hendelse aktiverer utløseren, genererer og lagrer kameraet et videoopptak som et permanent dataopptak. Opptaket inneholder opptil 60 sekunder før og etter triggersignalet. Det integrerte sirkulære bufferet fylles syklisk med bildeopptak. Ved å registrere kun relevante situasjoner, holdes mengden lagrede data på et minimum. Dataene lagres på et lokalt, utskiftbart SD-kort med en kapasitet på 8 GB. Sammenlignet med 24-timers videoopptak, kreves ingen kompleks dataintegrasjon eller PC-maskinvare her. Avhengig av forhåndsinnstilt oppløsning, lengde og kvalitet på sekvensen, kan eventkameraet lagre opptil 10 000 hendelser på kortet. For ytterligere å optimere datalagring er det også mulig å stille inn videoopptak slik at de automatisk slettes på et bestemt tidspunkt eller å overskrive de eldste dataene med de nye dataene når minnet er fullt.

Enkel integrasjon med IT-systemer og standard HMI-skjermer via REST API og RTSP

Kamerainnstillingene er enkle å justere på grunn av det nettbaserte, passordbeskyttede brukergrensesnittet. Det viser kameraets levende bilde i HD-kvalitet slik at det enkelt kan konfigureres eksternt – uten behov for ekstern programvare. I tillegg lar REST API programmere et tilpasset brukergrensesnitt og integrere kameraet direkte med IT-systemer. Det kan også lese informasjon og gi kommandoer, for eksempel et triggersignal. Sanntidsstrømmeprotokollen RTSP muliggjør enkel integrering i standard HMI-skjermer.

Fleksibilitet i bruk - innendørs og utendørs

Det elektriske triggersignalet, f.eks. utgangen til en sensor, kobles til kameraet via den digitale maskinvareinngangen. Enda mer fleksibilitet i bruken er gitt av den store dybdeskarpheten ved 0,5 m til over 10 m monteringsavstand, driftstemperaturområdet på –30° C ... +50° C og det store synsfeltet. Ved en standard avstand på 2,5 m fra overvåkingsområdet og en orientering på 0° / 180° er synsfeltet 3,0 m x 1,7 m. Med samme orientering og 10 m avstand til overvåkingsområdet er det 12,1 m x 6,8 m. I tillegg til den integrerte oppvarmingen mot kondens, gir aluminiumshuset og garantien for IP65 beskyttelsesgrad optimale forhold for bruk av eventkameraet både innendørs og utendørs.

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...