ABB iPad_CubeVision_10x15_crop

Tilkobling skjer ved å bruke standard Internett Browser

Visualisering og fjernstyring

Med eibPort fra ABB kan du visualisere og fjernstyre ditt KNX-anlegg på en enkel og oversiktlig måte.

eibPorten er tavlemontert og trenger kun tilkobling av KNX, 24V og LAN. Den kan fåes i flere utgaver, blant annet med innebygget GSM for sending og mottak av SMS. For å koble seg på lokalt eller eksternt trenger man PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon. Tilkobling skjer ved å bruke standard Internett Browser og logge seg på med IP-adressen til eibPorten. Den har også mulighet for å sende alarmer og beskjeder som e-post til din telefon, nettbrett eller PC. Ønskes overvåkning av huset med for eksempel IP-kamera, så kan disse også kobles til eibPorten. For styring av lyd har den ferdig oppsatt Sonos og Squeezebox.

Fordeler

− Kun tilkobling av KNX, 24V og LAN

− Sender alarmer og beskjeder på SMS

− Kan fjernstyres fra både PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon
− Standard Internett Browser

Ytterligere informasjon finnes på: www.abb.no/automasjonsprodukter

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...