Vinter avlyst crop

Kraftprisen stuper i takt med de høye temperaturene

Vinteren avlyst i kraftmarkedet

Strømprisene fortsetter nedover, den siste uken har spotprisen falt ytterligere fem prosent. Høye temperaturer og lavere etterspørsel etter kraft er årsaken.

Høye temperaturer i hele Europa

Kraftprisen stuper i takt med de høye temperaturene. Samtidig med et lavere forbruk, så blir vinterprisene til vårpriser.

Svekket optimisme i de store økonomiene

Kullkraft og CO2-kvoter har stabilisert seg på lavere nivåer, samtidig som vekstutsiktene i verden er blitt dempet den siste tiden. Den svekkede vekstutsikten baseres på svake nøkkeltall fra de store økonomiene. Temperaturmålere i markedene viser lavere optimisme i de store økonomiene, noe som senker forventningene til etterspørselen etter energi og råvarer.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.