EatonDPIMVideo crop

Sikrer en høy kvalitet

Verifiserbar og enhetlig toppkvalitet over hele verden

Ved bruk av HMI/PLS-er som et eksempel demonstrerer Energistyringsselskapet Eaton en ny video, for internt bruk, hvordan de utfører kvalitetssikring innad i selskapet. Videoen viser alle prosedyrer som er implementert i produksjonsprosessen.

Som en global aktør setter Eaton høye kvalitetsstandarder innenfor utvikling og produksjon av sine egne produkter. Eaton sin målsetning for kontinuerlig kundetilfredshet oppnås ved daglig ettersyn av hvert enkelt produkt. Eatons verdensdekkende kvalitetssikringssystem kalles: Database for Production, Initialization and Management (DPIM). Ved bruk av DPIM kan Eaton forsikre at hvert produkt som forlater transportbåndet, i hvilken som helst fabrikk i verden, representerer den samme høye kvalitetsstandarden.

DPIM er en viktig komponent i Eaton Business System (EBS). EBS er en database som sporer hvert individuelle produkt fra utvikling til produksjon helt frem til kunden og etter-salg tjeneste. Disse standardiserte prosessene påser at Eaton opprettholder en kontinuerlig høy kvalitetsstandard på sine produkter og tjenester.

For eksempel blir produksjonen av hvert eneste berøringspanel registrert og nøyaktig overvåket av DPIM. Dersom det skulle oppstå en feil, kan Eaton, takket være serienummeret som genereres av DPIM, identifisere enheter over hele verden og levere et nytt berøringspanel utstyrt med den tilpassede konfigurasjonen. Dette sikrer en høy kvalitet på alle produktene som produseres. Slik får for eksempel kunder som den tyske skumspesialisten Hansa Industrie-Mixer en stor fordel. Hvordan perfekt skum produseres ved bruk av Eaton berøringspaneler og nøyaktig hvordan DPIM fungerer er illustrert i en ny video på http://www.eaton.eu/EN/Europe/OurCompany/News/Mediaroom.

Mer informasjon om Eaton kan du finne på www.eaton.no. For siste nytt kan du også følge oss på Twitter (@Eaton_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.