Flow FLUXUS-ST crop

Mulig å registrere dampforbruk fra lave til høye strømningshastigheter

Verdens første Clamp-on flowmeter for damp

Flow-Teknikk lanserer Clamp-on ultralyd flowmeter for damp. Flexim som teknologileder og markedsleder innen clamp-on ultralyd flowmåling av gasser og væsker har nå lansert verdens første clamp-on ultralyd flowmeter for damp

Non-invasiv og effektiv

FLUXUS ST måler dampmengde «Non-invasivt» fra utsiden av røret. Non-invasiv måling av dampen betyr flowmåling uten avbrudd i drift og tilførsel damp. Siden clamp-on ultralyd-transducerne ganske enkelt er montert på utsiden av røret, krever det bare minimal installasjonsinnsats og ingen kapping av rørledningen.

Den akustiske målemetoden viser seg å være imponerende med sin høye måledynamikk som er svært følsom selv ved lave strømningshastigheter og fungerer uavhengig av strømningsretningen. På grunn av dette store måleområdet (strømningshastigheter fra 0,01 m / s opp til 60 m / s), er det ikke behov for å redusere rørdiameteren for tilpasse seg til et inline flowmeters krav til minimum strømningshastighet. Dessuten forårsaker non-invasiv måling ikke noe trykktap. Transducermontasjen kan isoleres fullstendig for å redusere ethvert varmetap for miljøet.

Med FLUXUS ST er det for første gang noensinne mulig å registrere all dampforbruk fra veldig lave til veldig høye strømningshastigheter med en mengdemåler størrelse.

High-End multifunksjonelt måleverktøy

FLUXUS G601 ST er den nye moderne bærbare mengde- og energimåleren for alle mengde- og energiapplikasjoner som finnes i bransjen.

I tillegg til non-invasiv dampflowmåling, er FLUXUS G601 ST også mulig å benytte for måling av væskestrøm, gass og trykkluftstrøm, så vel som energi i oppvarmings- eller kjøleapplikasjoner. Alt sammen i ett måleapparat.

Dette gjør FLUXUS G601 ST til det perfekte verktøyet for oversikt over energiforbruk og vedlikehold, siden bare ett målesystem er nødvendig for å håndtere alle mengdemålings-applikasjoner.

100% prosess tilgjengelighet er garantert når du bruker en FLEXIM-løsning – installasjonen av en FLUXUS G601 ST kan gjøres innen 2 timer på det varme røret.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.