963534188

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

Nokia og Kyndryl, verdens største leverandør av IT-infrastrukturtjenester, inngikk et partnerskap i februar 2022 for å bistå bedrifter med digital transformasjon ved hjelp av teknologi innenfor private LTE- og 5G-nett. Det har styrket seg kraftig underveis og omfatter allerede mer enn 100 aktive engasjement med globale virksomheter innenfor alt fra rådgiving, testing og pilotprosjekter til full implementering. 90 prosent av engasjementene er med industriselskaper innenfor bransjer som petrokjemi, energi, gruve- og tømmerdrift.

Selskapene har blant annet samarbeidet om implementering av et privat nett med edge computing ved Dow Chemicals petrokjemiske fabrikk i Texas. Nettverksmoderniseringen har blant annet styrket personellsikkerheten og muliggjort fjernsamarbeid med lyd og video, smarte sanntidsprosedyrer og kjøretøytelematikk ved fabrikken.

Som del av det utvidede samarbeidet har Kyndryl tilegnet seg Nokia Digital Automation Cloud (DAC) Advanced-status, som innebærer at kunder har tilgang til flere eksperter med grundig opplæring og kunnskap om Nokia-produkter og -løsninger. Kunder vil også få tilgang til Kyndryls økende kapasitet for nettverksutrulling.

De to selskapene utforsker og utvikler for tiden nye, integrerte løsninger og tjenester innenfor blant annet Edge, Cloud, IP networking, Optics, Fixed Access, 4G og 5G Core.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.