universal-robots-academy crop

Øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken

UR10e har nettopp blitt bedre

Nå har den nye UR10e fra Universal Robots fått en nyttelast på 12,5 kg (27,5 lbs) og større løfteevne. Samtidig har den beholdt rekkevidden på 1300 mm og det lille fotavtrykket som gjør den til vår bestselgende robotarm.

Med 25 % større nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e kan utføre flere typer tunge løft. UR10e:

  • flytter flere bokser per plukking,
  • behandler tyngre arbeidsstykker,
  • og bruker tyngre verktøy

slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken slik at de kan gjøre det de er best til. Robotbrukere over hele verden tar UR10e i bruk på en lang rekke bruksområder.

UR10e er en svært allsidig samarbeidende industrirobot som har både høy nyttelast (12,5 kg) og lang rekkevidde (1300mm), noe som gjør den godt egnet for en rekke bruksområder innen maskinpleie, palletering og emballasje. UR10e fås også som et OEM robotsystem og med en programmeringsenhet med 3 posisjoner.

Styrk arbeidsflyten

Med 25 % mer nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e gjør tyngre løft. UR10e flytter flere bokser per plukking, behandler tyngre arbeidsstykker og bruker tyngre verktøy – slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken til å gjøre det de er best til. UR10e er utviklet for å forbedre et bredt spekter av bruksområder, fra maskinpleie til palletering og emballering i nesten alle bransjer.

Få ende mer med palletering

Når den brukes til palletering, holder den samarbeidende robotens håndledd seg rettet nedover, og en lengre tyngdepunktforskyvning gir brukeren mulighet til å fokusere mer av robotens nyttelast på arbeidsstykker og mindre på momentarmer og gripere. Med andre ord vil palleteringsprogrammer oppleve minst 25 % mer nyttelastkapasitet.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.