universal-robots-academy crop

Øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken

UR10e har nettopp blitt bedre

Nå har den nye UR10e fra Universal Robots fått en nyttelast på 12,5 kg (27,5 lbs) og større løfteevne. Samtidig har den beholdt rekkevidden på 1300 mm og det lille fotavtrykket som gjør den til vår bestselgende robotarm.

Med 25 % større nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e kan utføre flere typer tunge løft. UR10e:

  • flytter flere bokser per plukking,
  • behandler tyngre arbeidsstykker,
  • og bruker tyngre verktøy

slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken slik at de kan gjøre det de er best til. Robotbrukere over hele verden tar UR10e i bruk på en lang rekke bruksområder.

UR10e er en svært allsidig samarbeidende industrirobot som har både høy nyttelast (12,5 kg) og lang rekkevidde (1300mm), noe som gjør den godt egnet for en rekke bruksområder innen maskinpleie, palletering og emballasje. UR10e fås også som et OEM robotsystem og med en programmeringsenhet med 3 posisjoner.

Styrk arbeidsflyten

Med 25 % mer nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e gjør tyngre løft. UR10e flytter flere bokser per plukking, behandler tyngre arbeidsstykker og bruker tyngre verktøy – slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken til å gjøre det de er best til. UR10e er utviklet for å forbedre et bredt spekter av bruksområder, fra maskinpleie til palletering og emballering i nesten alle bransjer.

Få ende mer med palletering

Når den brukes til palletering, holder den samarbeidende robotens håndledd seg rettet nedover, og en lengre tyngdepunktforskyvning gir brukeren mulighet til å fokusere mer av robotens nyttelast på arbeidsstykker og mindre på momentarmer og gripere. Med andre ord vil palleteringsprogrammer oppleve minst 25 % mer nyttelastkapasitet.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...