Pepperl safeUC crop[1]

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

På grunn av den nyeste ultralydteknologien og alle fordeler det gir, er maskiner og kjøretøy pålitelig beskyttet. Det være seg tre, metall eller plast, farget, reflekterende eller gjennomsiktig, gjenstander eller mennesker - mulighetene for ultralydteknologi er nesten ubegrensede. Uansett materiale, overflatestruktur og farger, blir det alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

To ultralyd sensorenheter kan kobles til evalueringsenheten i USi-safety ultrasonic sensorsystem. Hver av sensorelementene har sin egen sikkerhetstoleranse. Pålitelig beskyttelse er derfor mulig via hver av de to uavhengige sensorkanalene. Et trygt sensorsystem leveres selv når bare en sensorenhet er tilkoblet. Én signalutgang og sikre OSSD-utganger i samsvar med  EN-ISO 13849 kategori 3 PLd er tilgjengelige som signalutgang til en sikkerhetssystem for hver tilkoblet sensorenhet.

For ytterligere informasjon; https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/ultrasonic_safety_sensor.htm

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...