Pepperl safeUC crop[1]

Det blir alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

Ultralyd sensorsystem som er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner

USi®-safety, ultralydbasert sensorsystem fra Pepperl+Fuchs i henhold til Kategori 3 PL d. USi®-safety ultralyd sensorsystem er banebrytende for sikkerhetsapplikasjoner - enten det er i krevende industrielle omgivelser eller utendørs.

På grunn av den nyeste ultralydteknologien og alle fordeler det gir, er maskiner og kjøretøy pålitelig beskyttet. Det være seg tre, metall eller plast, farget, reflekterende eller gjennomsiktig, gjenstander eller mennesker - mulighetene for ultralydteknologi er nesten ubegrensede. Uansett materiale, overflatestruktur og farger, blir det alltid en sikker og pålitelig deteksjon.

To ultralyd sensorenheter kan kobles til evalueringsenheten i USi-safety ultrasonic sensorsystem. Hver av sensorelementene har sin egen sikkerhetstoleranse. Pålitelig beskyttelse er derfor mulig via hver av de to uavhengige sensorkanalene. Et trygt sensorsystem leveres selv når bare en sensorenhet er tilkoblet. Én signalutgang og sikre OSSD-utganger i samsvar med  EN-ISO 13849 kategori 3 PLd er tilgjengelige som signalutgang til en sikkerhetssystem for hver tilkoblet sensorenhet.

For ytterligere informasjon; https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/ultrasonic_safety_sensor.htm

Pepperl induktiv crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra markedslederen

Kan velge fra et bredt spekter av alternativer

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført et redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Hilscher_TSN_Tech_crop

Forberedt på distribusjonen av tidskritisk nettverk i automatisering

Kan utveksle data synkronisert i sin helhet og samarbeide i sanntid.

TSN teknologien blir generelt sett på som avgjørende for neste generasjons automatiserings- og produksjonssystemer. Denne teknologien vil spille en viktig rolle i den store digitaliseringstransformeringen. Og det kan tillate, for første gang, at forskjellige celler av automatisering kan utveksle data synkronisert i sin helhet og å samarbeide i sanntid.

les mer...
IIoT Rock

Hva er en IIoT plattform

Begrepet Internet of Things (IoT) ble lansert rett før 2000 tallet. Det er nå anslagvis 200 milliarder enheter som er koblet til Internett. Som så ofte tok det noe tid før teknologien tilfredsstilte industriens krav til kvalitet og oppetid. Da teknologien ble adoptert til industriell bruk ble begrepet Industrial Internet of Things (IIoT) lansert. 

les mer...
Ulstein brenselcell crop

Ulstein og EDGE Navigation vurderer hydrogenbrenselsceller for containerskipskonsept

Vil vi forenkle overgangen til grøn energidrift for containerskip

Nyleg annonserte EDGE Navigation og Ulstein samarbeid om konseptdesign for eit X-BOW-containerskip der selskapa ville legge til rette for grøne kraftløysingar for fossilfrie operasjonar. No er partnarane i gong med å vurdere bruken av modulære hydrogenbrenselsceller for å oppnå fossilfri framdrift, og samarbeider med ABB for å utvikle løysinga basert på brenselsceller frå Ballard Power Systems.

les mer...