Jumo diraVIEW crop

Viserinstrumentet er egnet til et bredt bruksområde innen ulike bransjer

Tydelig visning med JUMO diraVIEW

Allsidig digitalt viserinstrument med LCD-display. Den nye displayserien JUMO diraVIEW brukes til visning av forskjellige prosessvariabler på stedet. Den intuitive bruken og konfigurasjonen i klartekst på enheten gir kortere oppstartstider og mulighet for å utføre justeringer uten bruksanvisning.

JUMO diraVIEW har en flerfunksjonell måleinngang for tilkobling av termoelementer, RTD-temperaturfølere, motstandstransmitter, motstandspotensiometere og standardsignaler 0(2)–10 V / 0(4)–20 mA. En alarmmelding kan vises i klartekst på displayet og deretter rapporteres via relé eller digitale utganger.

De fem forskjellige installeringsformatene, fra et kompaktformat på 48 x 24 mm til et stort format på 96 x 96 mm, samt høykvalitets IP65-beskyttelse på forsiden, gjør viserinstrumentet egnet til et bredt bruksområde innen ulike bransjer.

Typiske visningsfunksjoner er tilgjengelige, som min./maks.-verdi, holdefunksjon for målt verdi samt tareringsfunksjon for vektapplikasjoner og forsinket påslåing. Viserinstrumentet sender den målte verdien videre til et system på høyere nivå via RS485-grensesnittet eller den analoge utgangen. Den kundespesifikke lineariseringen med 40 verdipar eller et matematisk fjerdegradspolynom samt matematikkfunksjonen muliggjør enkel justering av spesialsensorene.

Tilleggsfunksjonen for strukturert tekst kan brukes til å programmere mindre applikasjoner i ST-kode. Eksempler er rullende visning av strøm, laveste og høyeste verdier i form av ren tekst, og muligheten for manuell veksling ved hjelp av opp/ned-knappen. ST-koden kan opprettes ved hjelp av det brukervennlige oppsettprogrammet og det integrerte redigeringsprogrammet. Feilsøking kan utføres online via USB-porten.

JUMO diraVIEW-serien er tilgjengelig for strømforsyning AC/DC 20–30 V og 110–240 V (AC).

 

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...