Floww teknikkST100 crop

I menyen kan man endre blant annet måleenheter, rørdimensjon og medie

Trykk, temperatur og mengde i en måler

ST100 er den mest avanserte måleren fra produsenten FCI. Måleren, som forhandles av Flow-Teknikk,  kan lagre opp til 5 unike kalibreringer av ulike gassmikser av samme gass eller forskjellige gasser. Skaleringen er fra 100:1 til 1000:1.

Leveres med on-board datalogger og 2GB SD kort som standard.
ST100 serien består av to modeller: ST og STP. ST måler både flow og temperatur, STP måler i tillegg trykk. Begge modellene finnes med singel eller dobbel sensor.

Skjermen er en stor 2″ x 2″ LCD skjerm, med navigerbar meny. I menyen kan man endre blant annet måleenheter, rørdimensjon og medie.
ST100 har også en analog inngang, som gjør at man blant annet kan ta inn signaler fra en analysator for å automatisk endre mellom kalibreringer ved endring i gasskomposisjon.

ST100 kan kalibreres for nær sagt alle prosessgasser, inkludert våtgass, gassmikser og «skitne» gasser.

  • Måleområde 0,07-305 m/s
  • Nøyaktighet ±0.75% avlest, ±0.5% av full skala
  • Temperaturområde -40°C til 454° C
  • Trykk opp til 70 bar(g)
  • Elektronikkhus i  IP 67
  • ATEX(sone 1/21), IECEx, FM og FMc godkjent
  • SIL 1 kompatibel; SFF
  • 3 x 4-20mA utgang (Flow, trykk, og temperatur) trykk som opsjon.
  • Isolerte 4-20mA utganger, NAMUR NE43 kompatible, integrert HART
  • Modbus, Profibus, Fieldbus eller HART som opsjon
  • For rørdimensjoner 25mm-2500mm

 

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.