Trend Micro skybasert kontainer crop

Cloud One Container Security er en omfattende skysikkerhetsløsning

Trend Micro lanserer avansert, skybasert kontainer-sikkerhet til Cloud One

Komplett kontainer-sikkerhet
Trend Micro lanserte nylig Cloud One Container Security, som er er utviklet for å lette sikkerheten i kontainer-strukturer, distribusjon og arbeidsflyt, og samtidig bidra til at utviklere kan akselerere innovasjon og minimere nedetid på applikasjoner i Kubernetes-miljøer. Alt blir administrert og styrt fra et enkelt verktøy.

Akselerert migrering til skyen
Løsningen er et viktig tilskudd til Trend Micros Cloud One-plattform, som ble lansert i 2020. Globale operasjoner bruker i økende grad kontainermiljøer for å akselerere migrering til skyen, omforme monolittiske applikasjoner, samt bygge og integrere cloud-native applikasjoner sømløst. Dette skaper ofte sikkerhetsproblemer som tradisjonelle nettverk og klientverktøy ikke kan håndtere, men som Trend Micro løser med Cloud One – Container Security.

- Kontainere gjør det enklere å innovere raskere ved å forenkle utvikling og distribusjon. Og for å holde et trygt utviklingstempo og -miljø, er det viktig at sikkerhetspraksisen er integrert i kontainerens livssyklus. Og det er nettopp her vår nye tjeneste passer perfekt inn. Tjenesten vil automatisk bidra til kontinuerlig beskyttelse i tre kritiske trinn relatert til kontainerens livssyklus. Fra utviklingsfasen, til distribusjonen og så når tjenestene skal kjøres, forklarer Karianne Myrvold,

Cloud One Container Security består av tre hoveddeler:
 

  1. Skanning av kontainer-versjon

Funksjonen gjennomsøker kontainere i utviklingsfasen for å kunne oppdage eventuelle sårbarheter så tidlig som mulig, og dermed bidra til lavest mulig utbedringskostnad. Gjennom samarbeidet med Snyk, vil kontaineren skannes mot den markedsledende sårbarhetsdatabasen i åpen kildekode. Det gjør det mulig å oppdage og håndtere sårbarheter i en tidlig fase, hvor man er avhengig av kildekode fra en tredjepartsaktør. Cloud One – Container Security vil: 

  • Se etter sårbarheter i pakkene som er inkludert i kontaineren.
  • Oppdage skadelig programvare ved hjelp av signaturer og avanserte maskinlærings-teknikker.
  • Finne innebygde hemmeligheter som passord, API-tokens eller lisensnøkler.
  • Søke etter IoC-er ved å bruke industristandard-baserte Yara-regler. 

 

  1. Policy-basert distribusjonskontroll

Kontainersikkerhet lar deg lage policer som tillater eller blokkerer distribusjoner basert på angitte regler. Integrering med Kubernetes sikrer at alle distribusjoner som kjøres i et produksjonsmiljø er trygge. 
 

  1. Cloud-native sikkerhet

Når en kontainer-versjon er ansett trygg og distribuert ut til produksjon, vil Cloud One Container Security beskytte kontaineren. Det betyr pågående sårbarhetsdeteksjon for den kontaineriserte applikasjonen og gir relevant tilbakemelding til sikkerhets- og DevOps-team i tilfelle ytterligere tiltak er nødvendig.
 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...