Krohne DualSensor_Exploded crop

Utviklet for applikasjoner hvor det kreves temperaturmåling med høy integritet

Transmitter med 2 sensorinnganger

PR Electronics, fra KROHNE Instrumentation, setter med dette en ny standard for ytelse og fleksibilitet innen krevende industriell temperaturmåling. Den nye temperaturtransmitteren har et helt unikt kompakt design. Med hele 7 tilkoblingsterminaler kan denne kobles til både 2 x 4-leder RTD’s eller potensiometer.

Den nye PR5437 er utviklet for applikasjoner hvor det kreves temperaturmåling med høy integritet, nøyaktighet og pålitelighet over tid. Ved å koble 2 sensorer til transmitteren er det mulig å validere måleverdien samtidig som man har en backup dersom en av senorene feiler.  Transmitteren er beregnet for tøffe miljøer og kan operere i omgivelsestemperaturer fra -50°C til +85°C.

Sensorredundans og deteksjon av avdrift på måleverdien sikrer maksimal oppetid. Diagnoseinformasjon i henhold til NAMUR NE107 hjelper deg å oppdage problemer med målingen på et tidlig stadie. Du kan derfor gjøre vedlikehold og preventive tiltak før målingen faktisk feiler. Med full IEC61508 functional safety assessment opp til SIL3 kan PR5437 benyttes i kritiske sikkerhetsapplikasjoner.

 

KROHNE kan levere et bredt spekter av temperaturinstrumenter. Ta kontakt for komplett tilbud på komplett sammenstilt instrument bestående av målelomme, sensor, hus og transmitter.

PR Electronics er en dansk produsent av produkter for signalbehandling innen industri og prosesskontroll. Produktene kjennetegnes med høy kvalitet og anvendelighet i krevende applikasjoner hvor signal skal formidles fra felt til kontrollsystem. PR Electronics er representert i Norge gjennom KROHNE Instrumentation.

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...