Schneider TransferPacT Active Automatic crop

Utviklet for kritiske applikasjoner hvor tilgang til strøm er vesentlig

TransferPacT - Nye automatiske omkoblere fra Schneider Electric

Schneider Electric lanserer en ny generasjon TransferPacT ATS automatiske lastomkoblere som representerer et nytt nivå når det gjelder pålitelighet og driftssikkerhet. TransferPacT ATS sørger for rask og pålitelig omkobling til reservekraft dersom hovedstrømkilden faller ut. TransferPacT ATS er et kompakt alt-i-ett produkt med modulært design og inneholder alle nødvendige funksjoner; lastbrytere, omkoblerautomatikk, motorbetjening og kommunikasjon.

De nye TransferPacT automatiske omkoblerne fra Schneider Electric er enkle å montere og idriftsette. Det kompakte designet gjør at de er plassbesparende sammenlignet med andre løsninger. Den robuste konstruksjonen sørger for optimal ytelse under ekstreme forhold. De er utviklet for kritiske og krevende applikasjoner hvor tilgang til strøm er vesentlig for å forebygge tap av liv og verdier, som helsebygg, industrianlegg, transportinfrastruktur og andre bruksområder hvor oppetiden er et must.

Skalerbare

TransferPacT automatiske omkoblere er skalerbare ved bruk av pluggbare funksjonsmoduler. Disse monteres ved behov, og uten at anlegget må gjøres spenningsløst.

TransferPacT automatiske omkoblere sørger for bedre strømtilgjengelighet og effektivitet, med nettilkobling (IoT) og cybersikkerhet. Den innovative teknologien gjør det mulig å koble om svært raskt;  <500ms, og med driftstemperaturer fra -25°C til 70°C. Alt-i-ett produkter med innebygget power supply og sensor for spennings- og frekvensmåling bidrar til å spare 30 % tid på installasjon og igangkjøring.

EcoStruxure™ IoT-baserte løsninger samler inn og analyserer data fra omkoblerne i sanntid gjennom innebygget nettilkobling. Det gir driftspersonell muligheten til å gjennomføre proaktiv – fremfor forebyggende – vedlikehold.

Den nye generasjonen TransferPacT ATS omkoblere er nok et bevis på Schneider Electrics fokus på pålitelighet, optimal oppetid og sikkerhet.

To versjoner: Automatic og Active Automatic.

Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling av driftsparametere ved hjelp av innstillingshjul og DIP-brytere. Leveres uten kommunikasjon.

Active Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling og avlesning av driftsparametere ved hjelp av LDC skjerm og trykknapper. Leveres med Modbus kommunikasjon. LCD skjermen kan monteres eksternt (eks. i tavlefront).

TransferPacT er en PC-klasse lastomkobler og er utviklet i henhold til IEC 60947-6-1-standarden. De leveres i området 32A–160 A i 2-,3- og 4- polet versjon, med en nominell driftsspenning på 230 V–400 V.

Dette er første del av Schneider Electrics lansering av en komplett serie omkoblere fra 32 til 630 A.

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...