Schneider TransferPacT Active Automatic crop

Utviklet for kritiske applikasjoner hvor tilgang til strøm er vesentlig

TransferPacT - Nye automatiske omkoblere fra Schneider Electric

Schneider Electric lanserer en ny generasjon TransferPacT ATS automatiske lastomkoblere som representerer et nytt nivå når det gjelder pålitelighet og driftssikkerhet. TransferPacT ATS sørger for rask og pålitelig omkobling til reservekraft dersom hovedstrømkilden faller ut. TransferPacT ATS er et kompakt alt-i-ett produkt med modulært design og inneholder alle nødvendige funksjoner; lastbrytere, omkoblerautomatikk, motorbetjening og kommunikasjon.

De nye TransferPacT automatiske omkoblerne fra Schneider Electric er enkle å montere og idriftsette. Det kompakte designet gjør at de er plassbesparende sammenlignet med andre løsninger. Den robuste konstruksjonen sørger for optimal ytelse under ekstreme forhold. De er utviklet for kritiske og krevende applikasjoner hvor tilgang til strøm er vesentlig for å forebygge tap av liv og verdier, som helsebygg, industrianlegg, transportinfrastruktur og andre bruksområder hvor oppetiden er et must.

Skalerbare

TransferPacT automatiske omkoblere er skalerbare ved bruk av pluggbare funksjonsmoduler. Disse monteres ved behov, og uten at anlegget må gjøres spenningsløst.

TransferPacT automatiske omkoblere sørger for bedre strømtilgjengelighet og effektivitet, med nettilkobling (IoT) og cybersikkerhet. Den innovative teknologien gjør det mulig å koble om svært raskt;  <500ms, og med driftstemperaturer fra -25°C til 70°C. Alt-i-ett produkter med innebygget power supply og sensor for spennings- og frekvensmåling bidrar til å spare 30 % tid på installasjon og igangkjøring.

EcoStruxure™ IoT-baserte løsninger samler inn og analyserer data fra omkoblerne i sanntid gjennom innebygget nettilkobling. Det gir driftspersonell muligheten til å gjennomføre proaktiv – fremfor forebyggende – vedlikehold.

Den nye generasjonen TransferPacT ATS omkoblere er nok et bevis på Schneider Electrics fokus på pålitelighet, optimal oppetid og sikkerhet.

To versjoner: Automatic og Active Automatic.

Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling av driftsparametere ved hjelp av innstillingshjul og DIP-brytere. Leveres uten kommunikasjon.

Active Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling og avlesning av driftsparametere ved hjelp av LDC skjerm og trykknapper. Leveres med Modbus kommunikasjon. LCD skjermen kan monteres eksternt (eks. i tavlefront).

TransferPacT er en PC-klasse lastomkobler og er utviklet i henhold til IEC 60947-6-1-standarden. De leveres i området 32A–160 A i 2-,3- og 4- polet versjon, med en nominell driftsspenning på 230 V–400 V.

Dette er første del av Schneider Electrics lansering av en komplett serie omkoblere fra 32 til 630 A.

AMNYTT 03 2022 kolasj crop

AMNYTT 03 2022 er publisert

Fremtidens samfunn krever kompetente borgere. Det gjelder en rekke yrker som lærere, helsepersonell og ikke minst teknologer. Vi må hele tiden minne samfunnet på behovet for at vi i Norge har nok teknologer. Skal de politiske målsettinger om et grønt skifte nås, som er nødvendig, er en av de aller viktigste forutsetninger for å lykkes å utdanne nok teknisk personell.

les mer...
Oktober 2021Eaton

Eaton lanserer vedlikeholdsfrie HLR-halvlederreleer

Møter høye krav til både levetid og koblingshastighet

Eatons nye HLR-halvlederreleer er kompakte, lydløse og veldig nøyaktige, men først og fremst vedlikeholdsfrie og driftssikre. Eaton utvider sin produktportefølje innen elektriske koblingsløsninger med et nytt produkt som heter HLR-halvlederreleer.

les mer...
Smart 3 crop

Smart Industri er fylt opp

Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 %

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

les mer...
Radar Andøya crop

Radarovervåkning av steinsprang på Andøya

Ti av ti testballer som ble sluppet ut fra toppen av fjellet,

Cautus Geo har etablert radarovervåkning av steinsprang på Andøya. – Vi gjennomfører et pilotprosjekt. Det ser positivt ut, sier geolog Sølve Utstøl Pettersen i Nordland fylkeskommune. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...