NORD-DuoDrive crop

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

To blir til en

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

Enheten tar liten plass, har høy effekttetthet og svært lavt støyutslipp – og dette er bare noen av fordelene for brukere innen intralogistikk, næringsmiddelproduksjon og legemiddelindustri.

Den nye DuoDrive-kombinasjonen har høy systemytelse og gir konsekvent reduksjon i antall versjoner, i tillegg til at den har en glatt, uventilert og kompakt design. Vi har fjernet en rekke slitedeler, noe som betyr lavere vedlikeholdsbehov. I kombinasjon med den enkle «plug-and-play»-idriftsettingen av den komplette løsningen, gir dette en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO) sammenlignet med eksisterende drivsystemer. DuoDrive egner seg til bruk i næringsmiddel- og legemiddelindustrien samt innen intralogistikk.

Integrering på stadig nye nivåer
DuoDrive er en revolusjonerende kombinasjon av girenhet og motor fra NORD DRIVESYSTEMS, i en hygienisk, rengjøringsvennlig design der en IE5+-synkronmotor er installert i samme hus som et ettrinns tannhjulsgir. Som system vil det kompakte DuoDrive-konseptet oppnå en betydelig høyere energieffektivitet enn det anerkjente LogiDrive-konseptet, der IE5+-synkronmotoren er kombinert med vinkelgiret NORDBLOC.1®. DuoDrive har for øyeblikket den høyeste ytelsen på markedet blant girenhet/motor-kombinasjoner i denne effektklassen, med opptil 92 %, og oppnår svært høy systemytelse i delbelastningsområdet. Dette er med andre ord en fremtidssikker løsning som virkelig vil bidra til å redusere kostnadene. Den første tilgjengelige DuoDrive-størrelsen dekker oversetningsforholdene fra i = 3,24 til i = 16,2 og er utviklet for dreiemomenter på opptil 80 Nm og hastigheter på opptil 1000 min-1.

Full kompatibilitet med markedsstandardene
Som alle andre produkter fra NORDs portefølje, er DuoDrive kompatibel med NORDs drivelektronikk. DuoDrive kan utstyres med alle vanlige hulakseldimensjoner (20–40 mm) og flensversjoner (B5 og B14), eller en momentarm. Avhengig av kundens behov, medfølger Harting HAN-kontakter, runde M12-forbindelsesplugger eller direkte kabling. DuoDrive er også kompatibel med ulikt ekstrautstyr, for eksempel tilbakemeldinger fra pulsgiver eller holdebrems. Ettersom DuoDrive-enheten er rengjøringsvennlig og korrosjonsbestandig, er den ideell for bruk i hygienesensitive og tøffe miljøer. I tillegg betyr dette at systemet får mindre nedetid, og mindre rengjøringsarbeid betyr lavere kostnader.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...