Pepperl GB_Tab_Ex_crop

Kraftig nettbrettserie basert på den nyeste Samsung Galaxy Tab Active3

Tab-Ex® 03 er en helt ny serie industrielle nettbrett for bruk i Ex-sone

Pepperl+Fuchs ecom leverer et omfattende produktprogram innen mobilt utstyr for Ex-sone 1 og 2. Nå lanseres en nye serie 8-tommers nettbrett med mange nye funksjoner som utvider bruksområdet betydelig.

Det som begynte med den første nettbrettserien for applikasjoner innen Ex-områder, er nå enda mer fremtidsorientert. I tillegg til velprøvde funksjoner støtter Tab-Ex® 03-nettbrettene  fra Pepperl+Fuchs ecom også nyskapende funksjoner, som utvidet virkelighet (AR), som betydelig forbedrer brukervennligheten til IIoT-applikasjoner. Med Tab-Ex® 03 får brukere en kraftig nettbrettserie basert på den nyeste Samsung Galaxy Tab Active3. I likhet med Tab-Ex® Pro støtter den DeX-funksjonen (Samsung Desktop Experience) og gjør det mulig å bruke nettbrettet sammen med en større skjerm. Som en Android Enterprise-anbefalt enhet oppfylles alltid de høyeste bransjekravene med vanlige oppgraderinger og sikkerhetsoppdateringer. Tab-Ex® 03 er sertifisert for bruk i opp til Ex sone 1/21.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener.