OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teknologi, bærekraft og samfunnsansvar står i fokus,

Styrker industriteamet med ny salgssjef for sluttbruker

André Enger Willumsen, 34 år, er Schneider Electric Norges nye End Users Sales Manager innen industri. Willumsens utdannelsesbakgrunn omfatter en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og University of California, Berkeley. Arbeidserfaring innen industri har han ervervet gjennom nesten ni år i National Oilwell Varco, hvor han de siste fem årene hadde kundeansvar for Equinor.

I den forbindelse fikk han ta del i deres teknologi- og digitaliseringsreise for å utvikle tryggere, smartere og mer effektive boreoperasjoner.

Grønn DNA

- Schneider Electrics grønne selskapsprofil, hvor teknologi, bærekraft og samfunnsansvar står i fokus, har motivert meg til å takke ja til denne stillingen. Vi - både Schneider Electric, våre kunder og samfunnet generelt - skal fremskynde en ganske så kraftig endringsreise. Den byr helt klart på utfordringer, da endring kan oppleves som ukomfortabelt, men digitalisering og innovasjon åpner også for enorme muligheter. Vår rolle er å hjelpe industrikunder med å identifisere verdien ved disse mulighetene og utnytte dem fullt ut, sier Willumsen.

- Det å kunne bidra til en mer bærekraftig verden, sammen med kolleger, samarbeidspartnere og kunder, er et sannelig incitament til innsats. Norsk industri har behov for lønnsomme og fremtidsrettede løsninger for å hevde seg internasjonalt - nå og i fremtiden. Ikke minst er det viktig å utvikle nye forretningsmodeller, som innebærer økt gjenbruk samt lavere energi- og ressursforbruk.

Bør redusere ressurs- og strømforbruk

- Vi ønsker André velkommen til vårt lokale industriteam. Han representerer et friskt og kompetent tilskudd til et meget allsidig industriteam; en blanding av teknikere og personer med kommersiell bakgrunn som har tett dialog med de lokale kundene og kjenner deres utfordringer godt, sier Yngvar Ødegaard, VP Industrial Automation i Schneider Electric Norge.
- Vi er genuint opptatt av å bruke vår erfaring på globalt plan til å hjelpe norske aktører med å effektivisere. Det gjør vi gjennom rådgivning og ved hjelp av dagens mest innovative teknologiske løsninger som blir tilpasset de individuelle behovene. Digitaliseringsreisen skal gi avkastning i form av høyere produktivitet og kutt av karbonutslipp, avslutter Ødegaard.

André Willumsen kommer fra Skodje utenfor Ålesund, men er bosatt i Trondheim. Han har samboer og to barn.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.