Olav_Elteco crop

Olav Bakken blir Sveins etterfølger som Administrerende direktør

Store forandringer i Elteco

Et skikkelig generasjonsskifte er en realitet. Det er sjeldent det skjer så mange forandringer på samme dag i en liten bedrift som vår. 1. april 2022 er en merkedag i Elteco på mange måter. Vi starter et nytt regnskapsår denne dagen, og ser frem til nok et spennende og godt år for Elteco.

På personalsiden skjer det også mye.

Svein Holla går av som Administrerende Direktør etter 12 år i sjefsstolen. Han fortsetter i en mer teknisk stilling i bedriften. Svein har vært i Elteco i 39 år, og har enorm erfaring og kunnskap. Han har også vært spesialist og kontaktperson mot noen av våre viktigste leverandører nesten hele tiden.

Olav Bakken blir Sveins etterfølger som Administrerende direktør.
Olav har vært salgssjef i Elteco siden 2014, og har en solid erfaring fra bransjen.
Han startet som lærling i Storm Elektro og er utdannet elektriker. Etter ingeniørutdanningen har han lang fartstid blant annet i Schneider Electric med forskjellige lederstillinger innen salg og markedsføring, sist Industry Business Vice-President. Før han kom til Elteco var Olav Country Manager for ESAB Norge.

Elteco Svein og fler crop.jpg

Fra venstre; fredrik, Anders og Svein

Fredrik Hem-Andersen begynner 1.april som Produkt- og Markedssjef.
Han har vært sju år i Elteco som produktsjef. Før han kom til Elteco jobbet han blant annet i Elkjøp og Komplett. Fredrik vil fortsatt ha produktansvar. I tillegg vil han være ansvarlig for service, marketing og produktsjefer, og han blir en del av ledergruppen i Elteco. 

Anders Eek er vårt siste tilskudd på laget, og han begynner sitt virke som Servicetekniker i Elteco 1.4.2022.
Anders kommer fra ISOLA, hvor han har jobbet med elektro og automasjon i tjuefem år. Han er derfor en kvalifisert arvtager etter vår nåværende servicemann, som går av med alderspensjon.

Med alle disse gutta på plass i viktige roller, gleder Elteco seg til å gi gass i  2022, som altså starter 1.april. Vi er et fremoverlent lag som virkelig skal kjempe i toppen også dette året. Vi jobber for varige kundeforhold, og har hatt markedets tillit i over 50 år. 

Det er ingen sovepute. Tillit er en ferskvare som må fornyes og styrkes. Vi gjør dette på den tradisjonelle måten: Hver dag går vi på jobben for å gi det beste vi har - til både etablerte og nye kunder.

"Vi skal overgå alle forventninger".

AMNYTT 03 2022 kolasj crop

AMNYTT 03 2022 er publisert

Fremtidens samfunn krever kompetente borgere. Det gjelder en rekke yrker som lærere, helsepersonell og ikke minst teknologer. Vi må hele tiden minne samfunnet på behovet for at vi i Norge har nok teknologer. Skal de politiske målsettinger om et grønt skifte nås, som er nødvendig, er en av de aller viktigste forutsetninger for å lykkes å utdanne nok teknisk personell.

les mer...
Oktober 2021Eaton

Eaton lanserer vedlikeholdsfrie HLR-halvlederreleer

Møter høye krav til både levetid og koblingshastighet

Eatons nye HLR-halvlederreleer er kompakte, lydløse og veldig nøyaktige, men først og fremst vedlikeholdsfrie og driftssikre. Eaton utvider sin produktportefølje innen elektriske koblingsløsninger med et nytt produkt som heter HLR-halvlederreleer.

les mer...
Smart 3 crop

Smart Industri er fylt opp

Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 %

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

les mer...
Radar Andøya crop

Radarovervåkning av steinsprang på Andøya

Ti av ti testballer som ble sluppet ut fra toppen av fjellet,

Cautus Geo har etablert radarovervåkning av steinsprang på Andøya. – Vi gjennomfører et pilotprosjekt. Det ser positivt ut, sier geolog Sølve Utstøl Pettersen i Nordland fylkeskommune. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...