Eplan Dark Mode crop

Eplan Platform lastes direkte inn i skymiljøet og deles og behandles derfra

Sniktitt på Eplan Platform 2022

På Hannover Messe Digital Edition vil løsningsleverandøren Eplan gi første visning av den kommende Eplan Platform som lanseres i sommer. Et helt nytt brukergrensesnitt med Ribbon-meny og mørkmodus er på linje med aktuelle programvaretrender og har større brukervennlighet. Den nye 2D-grafikkmodulden og sentral enhetsstyring gir optimal ytelse. En annen praktisk fordel er at skytjenesten Eplan eManage gir integrert teknologi ved å kombinere «on-premise» og skyen.

Overgangen til den nye abonnementsmodellen vil gjøre programvaren enda mer fleksibel å bruke. 

- Høydepunktet i Eplan Platform 2022 er et helt nytt brukergrensesnitt som gjør alt mye mer brukervennlig. Fokuset er på enkelhet og klarhet, med design og funksjon basert på topp moderne apper for mobilenheter og internasjonalt anerkjente skrivebordsapplikasjoner. Variable faner gir direkte tilgang til viktige og hyppig brukte funksjoner. Den praktiske, flerefunksjonelle verktøylinjen med moderne Ribbon-meny tilpasser seg applikasjonen effektivt, f.eks. ved overgang fra 2D til 3D. Den rommer også ulike menyer og verktøylinjer i ett og forenkler arbeidet for erfarne brukere samtidig som det muliggjør effektiv (gjen)innføring til programvaren. I tillegg har Eplan totalt omformet brukergrensesnittet for både 2D- og 3D-teknologi. Det generelle resultatet er en moderne applikasjon med optimal design og følelse, ikke minst med støtte fra mørk- og lysmodus.

Sterk ytelse selv for store prosjekter
En helt ny grafikkmodul på 2D-området sikrer optimal ytelse, selv for store prosjekter. Behandlingen går mye raskere, særlig ved import av DXF- eller DWG-filer. Den nye, sentraliserte enhetsbehandlingen bedrer også ytelsen og er mer fleksibel ved omforming av enhetsdata med objektorientert databehandling. Den integrerte variantbehandlingen lar brukere lagre alle enhetsegenskaper med den enkelte varianten. Nå kan enheter lett tildeles ulike makroer veldig fort - for enkel behandling av eksterne enhetsdata, selv i kombinasjon med Excel.

God oversikt på prosjektnivået
Den nye Backstage-visningen lar brukerne redigere alle aspekter ved et Eplan-prosjekt fra et sentralt sted - f.eks. når prosjekter åpnes og opprettes, ved import av DWG-filer og eksport av PLC- eller produksjonsdata. En liste over de nylig brukte prosjektene gir en glimrende oversikt - som den logiske organisasjonen til alle prosjektrelaterte handlinger. Og det nylig integrerte innsettelsessenteret forener alle funksjoner for innsettelse av symboler, makroer og enheter, inkludert en grafisk forhåndsvisning - alt som trengs for å lage skjemaer på en effektiv måte. Hyppig brukte komponenter kan markers som favoritter og tagges med individuelle arbeidsflyter.

Eplan eManage kombinerer Platform med skyen
Den nye Eplan Platform 2022, som lanseres i sommer under mottoet «Det er i dine hender», har mange flere nyskapinger. En av dem er den direkte forbindelsen av «on-premise» og skyen. Med Eplan eManage kan prosjekter med Eplan Platform lastes direkte inn i skymiljøet og deles og behandles derfra. Gratisversjonen har vært tilgjengelig siden midten av mars.

Finn ut mer på: www.eplan-software.com/inyourhandsEplan Platform 2022_EN.jpg: The new Eplan Platform 2022 has a completely new user interface. The practical multifunctional toolbar with modern ribbon technology flexibly adapts to the application.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.