Smart 3 crop

Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 %

Smart Industri er fylt opp

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

Status for arrangementet to uker får åpning er:

  • Utstillingen har nå nådd målet med å ha en vekst på 30 % fra forrige messe i 2018, vi er faktisk nesten oppe i 40 %
  • Det er per skrivende stund drøye 110 utstillere og det er kun noen ledige plasser
  • Bredde av utstillere som vil vise fremtidens løsninger er god, se https://smart-industri.no/utstilleroversikt/
  • Konferanseprogrammet er klart og vi har et imponerende panel av foredragsholdere som kommer fra bedrifter som vil dele sin kunnskap og sine erfaringer om hvordan de har styrket sin konkurransekraft og bunnlinje gjennom automasjon, digitalisering og bærekraft  https://smart-industri.no/bli-med/konferanseprogram/ her er det noe for alle bedriftsstørrelser og modenhet. Det er gratis adgang til konferansene, men det er begrenset antall plasser så det lønner seg å forhåndsbestille plass – det er første mann til mølla konseptet som gjelder
  • Bransjefesten går av staben 24.03, Norgesalen på Thon Arena, kl. 18:30 – vi har en spennende og engasjerende aften planlagt med mini konsert ; https://smart-industri.no/hva-skjer/bransjefesten-meet-eat/
  • Forhånds registrering av adgangskort tikker inn
  • Det rår stor entusiasme blant utstillerne
  • Vi har lagt opp til et åpent og interaktivt messekart – veldig mange åpne stander, og mange store stander.

Messen arrangeres 23. - 25. mai.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...