Pepperl industrial_ethernet crop

Pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer

Sikker kommunikasjon i sanntid på tvers av alle nivåer

Pepperl+Fuchs tilbyr et stort utvalg industrielle Ethernet-komponenter som trygt og pålitelig kan integreres i anlegget og nettverksinfrastrukturen. De sikrer rask og transparent dataoverføring i krevende industrianlegg og er en viktig byggestein for cloud computing og Industri 4.0.

I en tidsalder med digitalisering av produksjonsprosesser og nettverkstilknyttede industrianlegg, er sanntidsdataoverføring en nøkkelfaktor i innføringen av Industry 4.0. Industrielt Ethernet skaper en konsistent nettverksinfrastruktur på tvers av alle forretnings- og produksjonsnivåer.

Takket være videre teknologisk utvikling, som Fast Ethernet, svitsjteknologi og full dupleksoverføring, har industrielle Ethernet-protokoller blitt en av de viktigste overføringstypene innen automasjonsteknologi i dag. Sanntidsoverføringen oppnådd med Fast Ethernet blir stadig viktigere, spesielt på kontroll- og sensor/aktuatornivå. Protokoller som PROFINET, EtherNet/IP og EtherCAT når busssykluser på 100 mikrosekunder, noe som betyr at de oppfyller strenge sanntidskrav.

Konsekvent implementering av skybaserte applikasjoner krever en pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer helt opp til skyen. Porteføljen fra Pepperl+Fuchs og Pepperl+Fuchs Comtrol tilbyr en omfattende løsning for overføring av seriell, RFID og IO-Link sensordata.
Industrielle Ethernet-svitsjer, serielle gatewayer og OPC UA-standard IO-Link-mastere fra Pepperl+Fuchs Comtrol bygger bro mellom det laveste sensor-/aktuatornivået og skysystemer på høyere nivå. Dette gjør det mulig å utnytte det fulle potensialet til fremtidsrettede IoT-applikasjoner. Den utvidede IO-Link-porteføljen gir deg enda mer støtte for å gjøre industriell nettverkskommunikasjon mer effektiv og fleksibel, og dermed fremme utviklingen av dine digitale forretningsprosesser.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.