Pepperl industrial_ethernet crop

Pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer

Sikker kommunikasjon i sanntid på tvers av alle nivåer

Pepperl+Fuchs tilbyr et stort utvalg industrielle Ethernet-komponenter som trygt og pålitelig kan integreres i anlegget og nettverksinfrastrukturen. De sikrer rask og transparent dataoverføring i krevende industrianlegg og er en viktig byggestein for cloud computing og Industri 4.0.

I en tidsalder med digitalisering av produksjonsprosesser og nettverkstilknyttede industrianlegg, er sanntidsdataoverføring en nøkkelfaktor i innføringen av Industry 4.0. Industrielt Ethernet skaper en konsistent nettverksinfrastruktur på tvers av alle forretnings- og produksjonsnivåer.

Takket være videre teknologisk utvikling, som Fast Ethernet, svitsjteknologi og full dupleksoverføring, har industrielle Ethernet-protokoller blitt en av de viktigste overføringstypene innen automasjonsteknologi i dag. Sanntidsoverføringen oppnådd med Fast Ethernet blir stadig viktigere, spesielt på kontroll- og sensor/aktuatornivå. Protokoller som PROFINET, EtherNet/IP og EtherCAT når busssykluser på 100 mikrosekunder, noe som betyr at de oppfyller strenge sanntidskrav.

Konsekvent implementering av skybaserte applikasjoner krever en pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer helt opp til skyen. Porteføljen fra Pepperl+Fuchs og Pepperl+Fuchs Comtrol tilbyr en omfattende løsning for overføring av seriell, RFID og IO-Link sensordata.
Industrielle Ethernet-svitsjer, serielle gatewayer og OPC UA-standard IO-Link-mastere fra Pepperl+Fuchs Comtrol bygger bro mellom det laveste sensor-/aktuatornivået og skysystemer på høyere nivå. Dette gjør det mulig å utnytte det fulle potensialet til fremtidsrettede IoT-applikasjoner. Den utvidede IO-Link-porteføljen gir deg enda mer støtte for å gjøre industriell nettverkskommunikasjon mer effektiv og fleksibel, og dermed fremme utviklingen av dine digitale forretningsprosesser.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...