Adroit SSA3075X Plus 3 crop

Seriene følger det samme fleksible og effektive brukergrensesnittkonsept

SIGLENT Technologies lanserer to nye produkter i RF-instrument

De nye modellene består av spektrum og Vektor-nettverksanalysatoren SVA1075X og spektrumanalysatoren SSA3075X Plus, begge med et frekvensområde opp til 7,5 GHz. SIGLENT utvider portefølje for å dekke det økende behovet for høyere frekvenser ved utvikling av 5G-applikasjoner.

DANL ned til -165dBm/Hz, Fase støy <-98dBc/Hz og en total amplitude-nøyaktighet under 0,7 dB gjør produktene ideelle for mange RF-benk- og feltapplikasjoner.

Begge seriene følger det samme fleksible og effektive brukergrensesnittkonseptet som har gjort SIGLENT RF-produktene til noen av de mest populære på markedet. Disse inkluderer en intuitiv menystruktur på en 10,1-tommers berøringsskjerm, webserver for enkel fjernkontroll og muligheten til å koble til ekstern mus og tastatur for en praktisk datamaskinlignende bruk.

Enhetene leveres med innebygd 7,5GHz tracking generator, og kan utvides med flere avanserte målefunksjoner:

For EMC pre-compliance-test har de nye instrumentene opsjon (SSA3000XP-EMI / SVA1000X-EMI) for EMI-filter(200 Hz, 9 kHz, 120 kHz, 1MHz) og kvasi-peak detektorpakke som forenkler EMC-målinger, samt aktivering av EMI funksjonalitet i Siglent Easy Spectrum software.

Videre kan instrumentserien utvides med ekstra målefunksjonalitet ved aktivering av opsjon: (SSA3000XP-AMK / SVA1000X-AMK) Channel Power (CHP), Occupied Bandwidth (OBW), Carrier-to-Noise Ratio (CNR), Harmonics, Third Order Intercept (TOI) og Spectrogram

Vektorsignalanalyse opsjon (SVA1000X-AMA/DMA SSA3000XP-AMA/DMA) tilbyr detaljert modulasjonsanalyse. Signalforvrengning og interferens kan lett visualiseres i et konstellasjonsdiagram. Fase- eller størrelsesfeil så vel som EVM kan bestemmes for f.eks. PSK-, MSK- eller QAM-modulerte signaler. Disse alternativene gjør det mulig for analysatorene å bli kraftige feilsøkingsverktøy.

For å imøtekomme behovene til antenneinstallasjoner, kan SVA1000X-serien i tillegg oppgraderes med en målefunksjon Distance-to-Fault, som gjør det mulig for brukeren å oppdage feil på kabler eller feil på forbindelser.

For utfyllende info ta kontakt med Auglit AS(Tidligere Adroit AS)

www.auglit.com

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...