StåleSiemens crop

Siemens styrker staben i Stavanger

Fra 1 juni i år tiltrådte Ståle Våga stillingen som Account Manager i Stavanger hvor han vil ha sin faste kontorplass. Våga vil være ansvarlig for kunder fra Kristiansand til Haugesund. Ståle, som er utdannet Siv.Ing - Kybernetikk, kommer senest fra stillingen som Engineering Lead i Yokogawa Norge

VÅGA har Bachelor i Automatisering ved høyskolen i Bergen og Master i Kybernetikk ved NTNU. Utdannelsen har gitt han en god verktøykasse til ulike typer utfordringer i arbeidshverdagen. Fra tiden før studiene har han også et fagbrev som automatiker

Arbeidsoppgaver

Som Acount Manager i for Siemens Digital Industri har jeg ansvar for kunder fra Haugesund til Flekkefjord. Det er min oppgave å sørge for god relasjon til eksisterende og nye kunder i regionen.Jeg vil støtte kundene med å finne gode tekniske og konkurransedyktige løsninger sammen med våre spesialister, slik at vi beholder den sterke posisjonen i markedet.  

Tidligere arbeidssted er:

  • Roxel Energy, Senior Automation Engineer / Project Manager
  • Yokogawa Norge, System Engineer / Engineering Lead
  • Aibel Senior Automation Engineer
  • Offshore & Marine AS, Automatiker

 

Corvus nett crop

Helautomatisert grønn produksjon

I alt er det åtte produksjonsceller, 13 roboter og 10 AIV

Corvus Energy har produsert batterier til maritim industri i Canada i flere år. Med Hydro som eier ble det stilt spørsmål om det var mulig å helautomatisere produksjonen. Sammen med SINTEF gjennomførte Hydro en studie og resultatet ser vi nå på Nesttun utenfor Bergen.

les mer...
AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...
Johnsen MW crop

Ny leder for systemer og løsninger hos Malthe Winje

Jim Martin Johansen(46) har tiltrådt stillingen som Manager System & Solutions i Malthe Winje Automasjon med hovedfokus på SCADA programvare fra ICONICS.

les mer...