Siemens Febdok crop

Nå finner du også smarte integrerte motorstartere i ET200SP serien

Siemens satser på Febdok

Siemens utvider sitt bibliotek Siemens utvider sitt bibliotek med neste generasjons motorvern, motorstartere og effektbrytere i Febdok. For å gjøre det enklere for kunder å bruke de nyeste og smarteste produktene har Siemens utvidet sitt bibliotek i Febdok.

Nå finner du også smarte integrerte motorstartere i ET200SP serien, 3RM1 Hybrid motorstarter, 3RA6 Kompakt Starter, 3RV20 SIRIUS motorvern opp til 100 Ampere direkte i FEBDOK. Også den nye effektbryterserien 3VA ligger nå inne opp til 630 Ampere.

Det er viktig å dokumentere den elektriske installasjonen, og veldig mange designer anlegg i FEBODK. Når Siemens nå får enda flere produkter tilgjengelig i FEBDOK vil det bli enklere å bruke Siemens motorstartere og lavspenningsmateriell.

Det meste av nye Siemens vern er også tilgjengelig i SIMARIS Curves og SIMARIS Design, men Siemens ønsker være tilgjengelig på flere plattformer da mange Siemens kunder bruker Febdok daglig og er veldig dyktige på denne plattformen. 

Gjør det enkelt. Bruk Siemens vern og motorstartere for å designe anlegg sikkert og raskt.

Link til oppdatering: https://nelfo.no/Verktoy/DataverktoyProgramvare/FEBDOK/

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...