ABB autoamt S753DR crop

godt egnet i distribusjoner med krav om høy tilgjengelighet

Selektiv hovedstrømsautomat

S750 DR hovedstrømsautomat fra ABB er en helt spenningsuavhengig selektiv automatsikring. Dette betyr at kontrollkretsen ikke er avhengig av tilført spenning for inn-/ utkobling.

Automaten er dermed meget godt egnet i distribusjoner med krav om høy tilgjengelighet. Den leveres for direkte montering på DIN-skinne.

Formål

Hovedstrømsautmaten benyttes for å sikre strømforsyningen, ledninger og kabler mot overbelastning eller kortslutning over et stort temperaturområde. Den har spesielt høy selektivitet mot nedstrøms automat/jordfeilautomat og oppstrøms sikringer og sikrer en høy kontinuitet i strømforsyningen. S 750 DR vil ved kortslutning i underliggende krets sørge for å begrense strømmen til underliggende vern, slik at den kan ta jobben med å koble ut /isolere den delen av installasjonen med feil, samtidig som påvirkningen i resten av installasjonen blir minimal.

Bruksområder

S 750 DR egner seg som isolator/lastbryter i målertavler, i hovedfordelinger eller tavler som et selektivt gruppe- eller back-up vern, spesielt der det er høye krav til kontinuitet, f.eks. for installasjoner knyttet til “Safety Services“(IEC 60346-5-56) og “medisinske installasjoner“ (NEK 400-7-710) etc. I tillegg brukes den som generelt hovedstrømsautomat ved bruk av E-karakteristikk og som selektivt hovedstrømsautomat i installasjoner med store startstrømmer ved bruk av K-karakteristikk.

Fordeler

− Høy bryteevne - 25 kA uansett In

− Sterkt strømbegrensende

− Uovertruffen selektivitet

− Perfekt som hovedstrømsautomat i målertavler og andre lignende hovedtavler

− Kan fungere som lastskillebryter

− Spenningsuavhengig funksjon

− DIN-skinne montering

− Posisjonsvisning for kontaktsett

− RØD = PA, GRØNN = AV

− Kan enkelt låses og forsegles

− Kan betjenes av ikke sakkyndig personell

Ytterligere informasjon finnes på: www.abb.no/automasjonsprodukter > Produktnytt

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.