Schneider LED crop

Overgangen til det nye sortimentet skjer gradvis

Schneider Electric oppgraderer Harmony-serien med en ny LED-lampemodul

En ny lysdiode gir nye fordeler til alle fagfolk som jobber med lystrykknapper, signallamper og vendere med lys: Et forenklet sortiment sparer monteringstid, gjør det enklere å bestille varer og forenkler lagerstyringen – også i servicebilen. Schneider Electric kommer med en viktig nyhet for Harmony-serien: En ny og universell lampemodul og en ny generasjon fargede linser til lampehodene.

Den nye lampemodulen avgir et kraftig og jevnt hvitt lys, og passer til alle Harmony lystrykknapper, signallamper og vendere med lys. Dermed skal fagmannen i fremtiden bare velge linse i ønsket farge (rød, gul, grønn, hvit, oransje eller blå) – lampemodulen er den samme, uansett oppgave.

 

Samtidig har de fargede linsene også fått en ansiktsløftning, slik at de nå fremstår med enda klarere og tydelige farger som er enklere å skille fra hverandre. Dette gjelder også når lampen er slukket.

 

– Oppgraderingen gir selvsagt et kvalitetsløft til de enkelte produktene, og installatøren sparer tid når man ikke lenger må velge riktig lampehode og -modul hver for seg. Men en like viktig nyhet er at sortimentet blir forenklet med færre varenumre», forteller Jesper Rasmussen, ansvarlig for Harmony-sortimentet hos Schneider Electric i Norge og Danmark.

Fordeler for alle

Det forenklede sortimentet gir fordeler for alle som jobber med lystrykknapper, signallamper og vendere med lys – både grossister og tavlebyggere, maskinbyggere og elektrikere:

  • enklere å velge de rette produktene til oppgaven
  • raskere montering
  • mindre risiko for feil
  • mer effektive innkjøp og administrasjon
  • optimalisert lagerstyring og mindre plassbehov på lageret og i servicebilen
  • kortere leveringstid
  • forenklet service og vedlikehold.

Oppgraderingen gjelder alle Ø 22 mm lystrykknapper, signallamper og vendere med lys i både metall (XB4) og plast (XB5).

Overgangen til det nye sortimentet skjer gradvis, og alle oppgraderte produkter er tydelig merket på emballasjen.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...