SAP produksjon crop

«Digital transformasjon har aldri hastet mer» sier Satya Nadella, Microsoft CEO

SAP og Microsoft utvider partnerskapet og integrerer Microsoft Teams på tvers av SAP-løsninger

SAP SE og Microsoft annonserer at de skal integrere Microsoft Teams på tvers av SAPs intelligente forretningssoftwareløsninger. Med utgangspunkt i en felles dedikasjon om å forenkle kundenes reise til Cloud formaliserer SAP og Microsoft også en omfattende utvidelse av deres eksisterende strategiske partnerskap for å sette fart på adopsjonen av SAP S/4HANA® på Microsoft Azure.

«Nye måter å arbeide, samarbeide, og interagere på har fullstendig forandret hvordan virksomheter opererer» sa Christian Klein, SAP CEO og medlem av styret. «Ved å integrere Microsoft Teams på tvert av våre forretningsløsninger løfter vi mulighetene for å samarbeide på neste nivå, hvor vi sammen setter standarden for fremtidens arbeidsplass, og muliggjør en friksjonsfri virksomhet. Vårt tillitsfulle partnerskap med Microsoft fokuserer på å kontinuerlig fremme våres kunders suksess. Derfor utvider vi også interoperabiliteten med Azure». Mye har endret seg det siste året, hvor arbeidsdagen har blitt mer virtuell, og behovet for å ha Microsoft Teams til å avvikle møter, kommunisere og samarbeide har hatt en enorm økning. For å imøtekomme og understøtte disse forretning-og samfunnsmessige forandringene integrerer SAP og Microsoft nå Microsoft Teams på tvert av SAP-løsninger som SAP S/4HANA (intelligent ERP suite), SAP SuccessFactors (HR) og SAP Customer Experience (kundereise). Dette kan muliggjøre innovasjon, øke medarbeidernes produktivitet og engasjement, samt understøtte samarbeidende læring og global vekst. Integreringen er planlagt å kunne leveres i midten av 2021.

«Digital transformasjon har aldri hastet mer» sier Satya Nadella, Microsoft CEO. «Ved å bringe styrken fra Azure og Teams sammen med SAPs løsninger vil vi hjelpe flere virksomheter og organisasjoner å utnytte fordelene ved cloud slik at de i fremtiden raskere kan tilpasse seg og innovere».

SAP og Microsoft utvider også deres cloud partnerskap som ble annonsert i 2019, med nye tilbud innen cloud-automatisering og integrasjon for SAP S/4HANA på Microsoft Azure. Sammen utvider de virksomheters evne til å drifte en forretningskritisk intelligent virksomhet på Azure, samtidig som de hjelper kundene med å modernisere deres forretningssoftwareløsninger. SAP og Microsoft vil gi kundene:

  • Forenkling når on-premise SAP ERP-løsninger skal flyttes til skyen. I tillegg til bransjespesifikke road maps til cloud og referansearkitektur vil SAP og Microsoft fortsette med å co-innovere rundt SAP S/4HANA på Azure.
  • Utvide et felles engasjement med kunder og partnere. I tillegg til produktintegrasjon vil SAP, Microsoft og systemintegreringspartnere fortsatt leverer digitale road maps til kunder. Dette inkluderer handlingsorientert referansearkitektur og teknisk veiledning for å hjelpe kunder på deres reise mot cloud.
  • Øke investeringer i plattform og infrastruktur. SAP og Microsoft vil videreutvikle automatiserte migreringer samt forbedre drift, overvåkning og sikkerhet.

Kunder foretrekker ofte Azure når de flytter on-premise SAP S/HANA til skyen.

«Som en del av vår samlede transformasjon skiftet vi til SAP S/4HANA», sier John Hill, Carhartt CIO og SVP for Business Planning. «Å kjøre dette på Microsoft Azure gir oss den hastigheten, tilgjengeligheten, skalerbarheten og elastisiteten vi trenger for å få mer synlighet og bedre effektivitet på tvers av våre forretninger. Pandemien kom da vi var midt i en SAP-implementering. Ved å bruke Teams kunne vi fortsette prosjektet, holde oss til tidsplanen og sikre at alle var informert. Kombinasjonen av SAP og Microsoft var ekstra nyttig i en slik utfordrende tid».

«SAP S/4HANA har gitt oss sanntidsinnsikt i lagerbeholdningen vår, noe som er avgjørende for oss som apotek og kostholdsvirksomhet under en pandemi», sier Francesco Tinto, Walgreens Boots Alliance SVP og Global CIO. «Vi valgte å kjøre SAP S/4HANA på Azure på grunn av dets smidighet og fleksibilitet til å hurtig kunne skalere opp og ut med tanke på vårt forretningsbehov. Nå har vi tilgang til all dataen vår på ett sted, slik at vi kan tilby best mulig kundeopplevelse både online og i butikk. Microsoft Teams kombinert med SAP-løsninger hjalp oss med vår forretningskontinuitet, og gjorde det mulig for våre medarbeidere å samarbeide effektivt på tross av overgangen til hjemmekontor».

«Når det gjelder kundene våre som leverer personlig beskyttelsesutstyr og vernemidler kan vi ikke være forsinket. Vi stoler helt på at SAP og Microsoft leverer den digitale ryggraden vi trenger, og som er helt avgjørende for at vår forsyningskjede skal kunne gå problemfritt», sier Helge Brummer, Coats VP teknisk infrastruktur, support og drift. Kombinasjonen av Microsoft Teams og våre SAP-løsninger har gitt våre medarbeidere muligheten til å jobbe hvor som helst og samtidig sikre at ordrer leveres i tide hos våre kunder som bistår de som står i frontlinjen og risikerer sitt eget liv».

SAPs annerkjennelse av Azure til ERP Cloud-migrering avspeiles også i positiv kundefeedback om samarbeidet mellom virksomhetene. SAP og Microsoft vil fortsette å gjøre migrering enklere, og øke kundenes tillit til å kunne drive deres digitale virksomheter i skyen. Samtidig utrykker mange kunder et ønske om å kunne opprettholde multicloud-miljøer. SAP kommer til å fortsette sin mangeårige politikk om å støtte kunder som ønsker alternativer basert på deres forretningsspesifikke behov.

SAP og Microsoft annonserte nylig en oppdatering som gjør det mulig for kunder å designe og drive intelligente digitale forsyningskjeder og Industry 4.0-løsninger i skyen og på edge. 

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

 

EH_2021_innovation crop

Endress+Hauser klarer seg bra under krisen

Effektene av pandemien fortsetter å påvirke enkelte markedsregioner

Omsetningen falt litt i 2020. Overskudd og antall ansatte holdt seg stabilt. Endress+Hauser har kommet ut av kriseåret 2020 i god form. Men konsernets konsoliderte omsetning falt – sterkt påvirket av valutaeffekter – med nesten 3 prosent til like under 2,6 milliarder euro.

les mer...
JFKnudtzen forsyning crop

Slik oppnår du en stabil forsyningskjede

Krever mye planlegging, og man er nødt til å ha en løsningsorientert innstilling

Uansett hvilken bransje man befinner seg i, er en stabil forsyningskjede alltid noe en bedrift burde jobbe for. Vi har snakket med JFKnudtzen, en langvarig kunde hos Dachser Norway, om hvordan selskapet har klart å skape en stabil forsyningskjede. 

les mer...
Moe Emerson crop

Ny Sales Manager hos Emerson

Styrker Emerson sin satsing innen instrumenteringssalg

1. februar ble Øystein Moe ansatt som Sales Manager, Measurement Solutions hos Emerson Automation Solutions. Det er en erfaren fagmann som nå har fått ansvaret for alt instrumenteringssalg i Norge. Moe har bred erfaring både fra feltarbeid og salgsvirksomhet.

les mer...
Rittal fri crop

Nytt frittstående systemskap fra Rittal

Har kort leveringstid, er raskere og enklere å montere

Frittstående systemskap gir flere fordeler. Rekkeskapsystemer brukes ofte som frittstående skap – men er ikke alltid den beste løsningen. Fordelene med frittstående systemskap som Rittal VX SE blir ofte oversett. Dette skapet er en mellomløsning som kombinerer det beste fra kompaktapparatskap AX og rekkeskapsystemet VX25.

les mer...