542578104

Formålet er å gjøre det enkelt for nettverkspartnere å samarbeide

SAP lanserer globalt vaksineknutepunkt i kampen mot Covid-19

SAP har lansert Vaccine Collaboration Hub (VCH) som hjelper regjeringer og deres biofarmasøytiske partnere med vellykket koordinering og utrulling av massevaksinasjonsprogrammer, samt administrasjon av distribusjon av vaksiner.

SAPs VCH er bygget på den prisvinnende SAP Information Collaboration Hub for Life Sciences. Den dekker hele prosessen fra produksjon og kontrollert distribusjon til administrasjon og overvåking etter vaksinering. - COVID-19 har lagt et stort press på legemiddelindustrien og mange har oppdaget store hull i egne forsyningskjedestrategier, sier Michael Townsend, bransjeanalytiker ved IDC.

- Det er viktig for legemiddelindustrien å ha egne vaksinasjonsprosedyrer og mulighet for å kunne ta kontakt med leverandører på ett sted, selv på tvers av bransjer. VCH vil bidra til å tette dette gapet slik at pasienter får livreddende medisiner og utstyr, avslutter Townsend.

Selskaper som bidrar til produksjon av vaksiner kan gjennomføre deres kritiske prosesser med SAPs programvare. Dette inkluderer produsenter, logistikkleverandører og farmasøytiske selskaper, samt grossister og dispensere. Basert på sin enorme erfaring innen biovitenskap, har SAP designet VCH som en utvidelse av SAPs forretningsnettverk. Formålet er å gjøre det enkelt for nettverkspartnere å samarbeide og overvåke ordreutførelse, fra vaksineleverandører til leveringssteder.

VCH er en del av SAPs Industry Cloud Strategi og er designet for å imøtekomme de spesifikke behovene for bransjen. Løsningen sørger for nødvendige nettverks- og teknologifunksjoner som kreves for effektivt å støtte store vaksinasjonsprogrammer og distribusjon av medikamenter. Samtidig danner løsningen grunnlaget for å redusere risikoen i forsyningskjeden ved fremtidige kriser.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...